Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Érkezhet az első Való Világ baba: vajon Bibi tényleg terhes?

888.hu

2022.12.10. 17:10

Stílszerűen cigizés közben osztotta meg az örömhírt a többiekkel.

 

Szeplőtelen fogantatás volt.

 

Zsolt gazda a Házasodna a gazda című társkereső műsorból igazán sajnálhatja, hogy nem egy olyan kaliberű csajszit választott jövendőbeliéül, mint amilyen a Bibi! Ahogy arra a bemutatkozó videójában is utalt már a lány: a Való Világ villájában megmutatja, hogy mit is veszített pontosan a gazda.

Határozottan kijelenthetjük: megmutatta!

 

 

Az elmúlt részben „huncut” mosollyal az arcán osztotta meg a többiekkel az örömhírt miszerint lehet, hogy terhes Lamintól. Mindeközben pedig úgy füstölt, mint a gyárkémény.

Nem túlzás azt állítani, hogy a többieket valósággal sokkolta az információ. Egészen konkrétan szikrát nem kaptak. Az állukat a földről kellett összeszedniük, kislapáttal!

 

Ültek és nagy, lencsibaba szemekkel meredtek Bibire, aki szemrebbenés nélkül közölte velük a kegyetlen tényt:

Lehet, hogy kilyukadt a gumi.”

 

 

A hangsúly a „lehet”-en van.

 

Meglátása szerint a tünetek egyértelműen azt támasztják alá, hogy anyai örömök elé néz: több napja fáj a hasa, ugyan megjött neki a Mikulás – bár az nem számít –, nincs étvágya, de aztán rátör az éhségroham és akkor mindent összeeszik mindennel.

A panaszokon túl az is kiderült, hogy a légyottra két hete került sor. Persze a szaftos részleteket – gondolok itt arra, hogy a milyen pózban történt a dolog – nem osztotta meg, pedig igazából mindenki erre kíváncsi,

csak nem vallja be.

 

Egyébként, ha nem emlékszel a Lamin nevezetű „úriemberre”, csöppet se restelld magad, nem volt nagy szám és nem is töltött el túl sok időt a villában – tudniillik a nézők kiszavazták. Hogy azért mégis képbe legyél, felvilágosítalak: VV Lamin(ált padló) az a csávó, akinek komoly kihívást jelent az artikuláció. A félvér, arcontetovált agresszor, aki a villalét alatt annyi alkoholt ivott meg, mint más tíz év alatt, na ő Lamin!

 

Szóval neki és Bibinek – aki nem is olyan régen úgy köpködött egy társára, mint egy láma – feltételezhetően – de még korántsem biztosan – lesz egy gyermekük.

 

„Nem hiszem, hogy egy Való Világos babától leszel boldog!”

A többiek ugyan felhívták a lány figyelmét arra, hogy nem biztos, hogy a gyermek megtartása jó ötlet, de Bibi oly annyira elhivatott, hogy még az sem érdekli, ha az arcon tetovált csávó nem szeretné a babát.

Felmerül ugyanakkor a kérdés: tényleg terhes lenne Bibi?

 

Ezt semmi nem zárja ki, sőt, a gyanút alátámasztja, hogy a ma esti részben a lány terhességi tesztet csinál.

 

Véleményem szerint azonban másról lehet szó. Valószínűleg elronthatta a gyomrát.

A látottak és az elmondottak alapján a csaj mindennel is tömi a pocit, amit aztán cukros löttyökkel és hosszú sziesztákkal koronáz meg.

Köztudott: az emésztésnek hosszútávon nem tesz jót a tespedés. Nem is beszélve arról, ha így folytatja,

csúnyán el fog hízni!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére