Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezt gondolja magáról Soros György

Sümeghi Lóránt

2017.11.28. 12:58

Összeszedtük nektek Soros György rég elfeledett mûveibõl, interjúiból származó nyolc legmeredekebb idézetet, amelyek kóros önértékelési zavarról, Messiás-komplexusról tanúskodnak. Döntsétek el ti, hogy ezen mondatok valóban egy, a nyugati sajtó által "filantrópnak" nevezett személy karakterjegyei?

Közismert, hogy a Magyarország ellen immár nyíltan hadat üzenő amerikai tőzsdespekuláns, Soros György tetemes vagyonának segítségével létrehozta a világ egyik legnagyobb szervezeti és agitációs hálózatát, az Open Society Foundationst. E birodalom nyúlványai mostanra már közvetetten és közvetlenül is képesek befolyásolni, megzavarni és/vagy megbontani bizonyos nemzetállamok egységét és szuverenitását, ha azok éppen nem közelednek Soros beteges, a nyílt társadalomról szóló víziójához. De vajon miből táplálkozik a milliárdos telhetetlen, destruktív kontrolléhsége? 

Lássuk Soros György valaha tett legmeredekebb idézeteit, amelyekkel önmagát, életfelfogását és mentális állapotát jellemezte.

#1

"Csak írjátok azt, hogy a volt szovjet birodalom mára már a Soros birodalmát képezi."

#2

"Bevallom, mindig is tápláltam a magam irányába olyan érzelmeket, amelyek létem fontosságát túlontúl is felértékelték. Hogy őszinte legyek, egyfajta istenként tekintettem önmagamra"

#3

"Az igazságot megvallva, gyerekkoromtól kezdve erős messianisztikus fantáziákat hordoztam magamban, amelyekről úgy véltem, muszáj kordában tartanom, különben a pszichiátriára kerülök. De amikor elkezdtem bejárni az utamat a világban, úgy éreztem – amennyire csak megengedhetem magamnak –, bele akarok merülni ezekbe a fantáziákba."

#4

"Ez egyfajta betegség, amikor valaki istenként tekint önmagára vagy a mindenség megteremtőjének tartja magát. De bevallom, amióta elkezdtem kiélni, megélni ezeket a gondolatokat, már nem érzem magam kényelmetlenül."

#5

"Tulajdonképpen a fantáziáimat élem ki, és (a rendszerváltás utáni) Kelet-Európa is ezt teszi. Egyszer egy pszichiáter arról beszélt nekem, hogy milyen veszélyes, ha az ember a fantáziáit követi, most már kezdem őt megérteni."

#6

"Még mielőtt egy üzletemberré váltam volna, ember voltam."

#7

"A (magyarországi) német megszállás éve életem talán legboldogabb éve volt. Számomra rendkívül pozitív élmény volt. Furcsa, hiszen a környezetemet tekintve elképesztő szenvedésnek voltam a szemtanúja, és én magam is veszélynek voltam kitéve."

#8

"A Ótestamentumban szereplő Isten számos tulajdonsággal rendelkezik, mint a láthatatlanság, a jóságosság és a mindent látás. Én magam is igencsak láthatatlan és jóságos voltam, de mindent látni is akartam."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére