Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezt tanultuk a Jobbikról egy év leforgása alatt

Sümeghi Lóránt

2016.09.18. 11:48

Izraeli befektetõi körök, offshore-cégek, áfacsalás, asszonypisiltetés, Haynau-kultusz, Simicska, Hitler-kosztüm, iszlám imádat és persze Novák Elõd. A radikális párt háza táján továbbra sem ment végbe az általuk hangoztatott jellemfejlõdés.
Helyreigazítás: Az internetes portálunkon 2016. szeptember 18-án „Ezt tanultuk a Jobbikról egy év leforgása alatt” címmel megjelent cikkben valótlanul állítottuk, hogy Forrai Richárd a Jobbik Magyarországért Mozgalom parlamenti frakciójának, illetve pártalapítványának juttatott közpénzek egyharmadát saját cégeibe szervezi ki, vagy sokmilliós megrendeléseket ad ismerőseinek és barátoknak az általa tulajdonolt Iránytű Intézeten keresztül. A valóság ezzel szemben az, hogy Forrai Richárdnak sem a Jobbik pártfrakciójának, sem a pártalapítványának a gazdálkodása körében semmilyen döntési kompetenciája nincsen, és nem is volt, így nincs és nem is volt soha olyan helyzetben, hogy onnan bármilyen forrást kiszervezhessen. Az általa tulajdonolt Iránytű Intézeten keresztül pedig soha olyan megrendelést barátainak vagy ismerőseinek nem adott, melynek következtében utóbbiak akár csak közvetve bármilyen közpénzhez juthattak.
Izraeli befektetői körök, offshore-cégek, áfacsalás, asszonypisiltetés, Haynau-kultusz, Simicska, Hitler-kosztüm, iszlám imádat és persze Novák Előd. A radikális párt háza táján továbbra sem ment végbe az általuk hangoztatott jellemfejlődés.
 
A Jobbik átláthatónak mondott pénzügyei
1. Izraeli befektetői körök

A Jobbik egyik mecénása, Debreczeni Zoltán egy olyan izraeli érdekeltségű társaságban töltött be vezető szerepet, ahol a társaság korábbi vezetőjét Eyal Zion Patelt öt évre eltiltották a cégvezetéstől. A Magyar Idők értesülések szerint így a Jobbik által kapott állami támogatások – sok száz millió forint – oroszlánrésze is ehhez a jól behatárolható körhöz áramlik.

"Én soha nem leszek Izrael kutyája, mint itt az összes parlamenti párt. Érti? Soha! — részlet Vona Gábor három évvel ezelőtti nyílt leveléből.

Ráadásul Debreczeni – aki maga is a Jobbik tanácsadója – nemrég ügyvezetője lett annak a Global Homes Group Kft.-nek, amelyet két izraeli üzletember, szintén Eyal Zion Patel és Yosef Peleg irányított.

2. Offshore-botrány

A Jobbik elnökének, Vona Gábornak a bizalmasa és egyben jobbkeze az a Forrai Richárd, aki a pártfrakció és a pártalapítvány által megkapott közpénznek közel egyharmadát vagy a saját cégeibe szervezi ki, vagy pedig sokmilliós megrendeléseket ad ismerősöknek és barátoknak az általa tulajdonolt Iránytű Intézeten keresztül.

Mi több, Forrai és a már korábban említett, izraeliekkel hírbe hozott Debreczeni egyik közös cége a D-D Consulting 2000 Kft. volt, mely a tavasszal kirobbant offshore-botrány iratanyagában is feltűnt. A D-D Consulting 2000 Kft. volt a kézbesítési megbízottja a Panda Investments Ltd. nevű dominikai székhelyű offshore-cégnek. A Panda Investments Ltd. egészen 2016 januárjáig volt a kizárólagos tulajdonosa a Global Homes Group Kft.-nek – utóbbinak pedig Debreczeni Zoltán az ügyvezetője 2015. februárjától.

3. Áfacsalás

A Job­bik új par­la­menti frak­ció­ve­ze­tő­jé­ről, Vol­ner Já­nos­ról jog­erős bí­ró­sági íté­let mondja ki, áfa­csaló, miután kiderült: sok­mil­liós áfát csalt el, aztán a cé­geit gyor­san el­tün­tette. A bíróságnak megküldött adóhatósági vizsgálati jegyzőkönyvből kiderül, hogy  Volner cége a Gavron Kft. öt esetben vont le általános forgalmi adót jogosulatlanul, összesen 10 millió 906 ezer forintot.

4. A HVIM alapítványi pénzelése

Hivatalos közleményében a radikális párt elismerte, hogy a korábbi, a Jobbik pénzügyeit firtató cikkünkben foglaltak igazak, így az államtól kapott parlamenti párttámogatásának egy részét – alapítványi láncolatokon keresztül – valóban a szélsőséges tevékenységet folytató Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomnak (HVIM) juttatja el.

Mint ismert, a HVIM több morálisan vállalhatatlan rendezvényhez adta a nevét a múltban, melyek között szerepelt az Attila-védvonal emléktúra is, melyről Hitler-kosztümben pózoló egyének vettek részt.

A nemzeti, keresztény, konzervatívnak mondott jobbikos értékek
 5. Asszonypisiltetés

Miután a nyilvánosságra kerültek Volner János jobbikos parlamenti képviselő bokorban bujkálós képei, a Jobbik médiaosztálya a történtekre a következőképpen reagált: "A felvételeken látható hölggyel Volner János hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban van. Az alelnökkel szemben a pártban teljes a bizalom." Csakhogy rákerestünk Volnerre, és a Jobbik honlapján az országos alelnökként funkcionáló politikusról megtudtuk, hogy "nős, két gyermek édesapja, jelenleg a Pest megyei Csemő településen él."

Volner feleségének talán leginkább az fájhat, hogy férje a Jobbik-frakció jogászával van hosszú ideje gondosan eltitkolt "magánéleti kapcsolatban", vagyis egy jól ismert kolléganővel csalta meg a férje, miközben a feleség is a Jobbik frakciónak dolgozik.

6. Simicskázás

Még mielőtt megszabadult volna a kellemetlenkedő, alapértékekhez ragaszkodó Novák Elődtől Vona Gábor, addig a Jobbik volt alelnöke igencsak érdekes dolgokról számolt be a Jobbik és Simicska kapcsán. 

“Nem szabad Simicska elszámoltatását szorgalmaznom, hogy ne haragítsuk magunkra… Szerintem viszont a korrupciót párthovatartozásra való tekintet nélkül üldöznünk kell, nem egyezhetünk ki semmilyen bűnözői körökkel, vagy ennyi erővel Andy Vajnát se támadjuk, mert nem hívnak majd be minket a TV2-be… Nem állítom, hogy Simicska kell legyen a legfőbb célpontunk, de épp a korrupció 50 árnyalatába nem férne bele? Hogy tudunk így hitelesek maradni?” – számolt be a jobbikos köpönyegforgatás mértékéről a volt alelnök.

7. Okkultizmus és szellemtudomány

Megdöbbentő, szektaszerű agymosással foglalkoznak Vona Gábor legfőbb bizalmasai és tanácsadói, amelynek a titkos Attila Király Szellemtudományi és Nemzetstratégiai Akadémia biztosított megfelelő légkört.  A ma már inaktívnak látszó intézmény rektora az a Baranyi Tibor Imre, aki bevallottan Vona Gábor politikai és szellemi tanácsadója. 

Emellett mindenképpen beszédes tény, hogy Vona Gábor óraadóként is dolgozott a Szellemtudományi Akadémián. Ráadásul Vona kollégája volt az a László András buddhista pap, aki szerint "Haynaunak a magyar történelemben voltaképpen — joggal mondhatjuk így — pozitív, sőt dicsőségesen pozitív szerepe volt.” Az önmagát az egyetlen magyar pártként aposztrofáló Jobbik meglehetősen távolra sodródott hangzatos önképétől.

8. Iszlám-fasizmus

Vona Gábor, a Jobbik pártelnöke évek óta előszeretettel használ egy olyan jellegzetes kézjelet, amely egy muzulmán, újfasiszta terroralakulatnak, a Szürke Farkasoknak a hivatalos szimbóluma. A még ma is aktív terroralakulat többek között olyan támadásokért felel, mint

  • az 1981-ben elkövetett II. János Pál pápa elleni merénylet; 
  • a tavaly októberben Egyiptomból induló orosz utasszállító felrobbantása;
  • és a törökök által tavaly november 24-én megsemmisített orosz Szu-24-es vadászbombázóból katapultáló pilóta kivégzése.

 

A szélsőjobboldali szervezetet nemcsak Törökországban, hanem Oroszországban és Európában is terrorszervezetnek minősítették. Jellegzetes ismertetőjelük a "farkasfejet" ábrázoló kéztartás – amely nem összekeverendő a popkultúrában elhíresült metálvillával. Értesüléseink szerint a Szürke Farkasok az iszlám-fasizmus iránti elkötelezettségüket jelképezik e szimbólummal. Nem véletlen járt már több ízben is Törökországban Vona Gábor, a birtokunkba került fényképek alapján vélhetően a Szürke Farkasok meghívására.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére