Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

FeGyőr elvhűségét legyőzte heves szurkolói vére

Jánosy Károly

2021.06.16. 16:30

Ahhoz képest, hogy nem is olyan régen még szakmányban szidták a magyar futballt, és a stadionépítések költségeivel vadították szavazóikat, elég jól érezte magát a szivárványos összeborulás néhány jeles képviselője a magyar–portugál meccsen.

Fekete-Győr András még hívogatóan piros válogatottmezét is magára öltötte, bizonyítandó elkötelezettségét a futball iránt. Bár egyes – minden alapot nélkülöző – feltételezések szerint a Momentum-vezér legbelül Cristiano Ronaldóéknak szurkolt. Ettől függetlenül most sem hazudtolta meg önmagát, közösségi oldalán a Puskás Aréna tövében szóba hozta: „mindez 190 milliárdból”. Már csak az hiányzott volna, amint két-három CT-berendezéssel dekázik.

Tényleg, miért nem ingyen? Ha rajta múlna, se stadion, se Eb, csak a nagy nihil, az ígérgetés, osztogatás, nekem, nekünk, nektek meg semmi. A baloldali fontolva haladók soha semmit nem építenek, hiszen az pénzbe kerül. Rendbe tenni a Kossuth Lajos teret? Minek? Hát nem volt szebb, vérbeli turistacsalogató látvány a Parlament előtt parkoló többtucatnyi autó? Újjávarázsolni a budai vár lerombolt, elhanyagolt épületeit? Még mit nem! Ha nem figyel oda, még kimászna Edmund Veesenmayer szelleme az egyik pinceablakon. A Városligetet végképp nem szabad piszkálni, hadd rohadjon minden úgy, ahogy az elmúlt ötven-hatvan évben. A Ligetvédők legnagyobb örömére.

Mégis jó volt látni, ahogy a FeGyőr & Co. remekül érezte magát az általa többször szapult, méregdrága Puskás Arénában. Elvhűségét 90 percre háttérbe szorította heves szurkolói vére. Csak azon tűnődöm, mi lenne, ha véletlenül a kezébe kerülne a kormányrúd. Libalegelővé alakítaná a stadiont? Kiadná a jelszót: építsük fel a semmit? A lehető legolcsóbban.

De akkor hol csinálhatna magáról cuki szurkolói fotókat?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére