Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

FeGyőr elvhűségét legyőzte heves szurkolói vére

Jánosy Károly

2021.06.16. 16:30

Ahhoz képest, hogy nem is olyan régen még szakmányban szidták a magyar futballt, és a stadionépítések költségeivel vadították szavazóikat, elég jól érezte magát a szivárványos összeborulás néhány jeles képviselője a magyar–portugál meccsen.

Fekete-Győr András még hívogatóan piros válogatottmezét is magára öltötte, bizonyítandó elkötelezettségét a futball iránt. Bár egyes – minden alapot nélkülöző – feltételezések szerint a Momentum-vezér legbelül Cristiano Ronaldóéknak szurkolt. Ettől függetlenül most sem hazudtolta meg önmagát, közösségi oldalán a Puskás Aréna tövében szóba hozta: „mindez 190 milliárdból”. Már csak az hiányzott volna, amint két-három CT-berendezéssel dekázik.

Tényleg, miért nem ingyen? Ha rajta múlna, se stadion, se Eb, csak a nagy nihil, az ígérgetés, osztogatás, nekem, nekünk, nektek meg semmi. A baloldali fontolva haladók soha semmit nem építenek, hiszen az pénzbe kerül. Rendbe tenni a Kossuth Lajos teret? Minek? Hát nem volt szebb, vérbeli turistacsalogató látvány a Parlament előtt parkoló többtucatnyi autó? Újjávarázsolni a budai vár lerombolt, elhanyagolt épületeit? Még mit nem! Ha nem figyel oda, még kimászna Edmund Veesenmayer szelleme az egyik pinceablakon. A Városligetet végképp nem szabad piszkálni, hadd rohadjon minden úgy, ahogy az elmúlt ötven-hatvan évben. A Ligetvédők legnagyobb örömére.

Mégis jó volt látni, ahogy a FeGyőr & Co. remekül érezte magát az általa többször szapult, méregdrága Puskás Arénában. Elvhűségét 90 percre háttérbe szorította heves szurkolói vére. Csak azon tűnődöm, mi lenne, ha véletlenül a kezébe kerülne a kormányrúd. Libalegelővé alakítaná a stadiont? Kiadná a jelszót: építsük fel a semmit? A lehető legolcsóbban.

De akkor hol csinálhatna magáról cuki szurkolói fotókat?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére