Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fekete-Győr Andrást nem zavarja, ha valaki az iPhone-jával házasodik össze

Filipp Dávid

2021.08.12. 16:20

Sokszínű ez a világ, na. Meg lett mondva! Tanulj meg együtt élni vele.

 

Szépen lassan bebizonyosodik, amit már eddig is sejteni lehetett:

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke és miniszterelnök-jelöltje nem a legélesebb kés a fiókban.

A Mandiner szúrta ki, hogy a pártelnök úr a Hit Rádió vendége volt.

Az interjú végén arról is kérdezték Fekete-Győrt, hogy hogyan szeretné átalakítani a Momentum a homofóbnak nevezett gyermekvédelmi törvényt. „Azokat a rendelkezéseket, amelyek a melegközösséget érintik hátrányosan, azokat ki kell venni a törvényből” – válaszolta a miniszterelnök-jelölt.

Szerinte ebben a törvényben minden homofób rendelkezés, ami gátolja a nemi és szexuális különbségekkel kapcsolatos felvilágosítást.

Beengedné-e a transznemű embereket az iskolákba és óvodákba szexuális felvilágosítást tartani?”

– hangzott a riporter következő kérdése, amelyre Fekete-Győr András kijelentette, hogy ő beengedné a transzneműeket az oktatási intézményekbe.

Szociológiai felmérések szerint van Magyarországon félmillió meleg ember, van, aki transznemű, van, aki meleg, van, aki más szexuális kisebbséghez tartozik. Ezek az emberek rengeteget szenvednek fiatalkoruk során, hogy megtalálják saját magukat. Ha találkoznak olyan emberekkel, akik ezen az úton már keresztülmentek, sokkal könnyebb lesz az életük, sokkal kevesebb szenvedéssel fog járni”

– indokolta álláspontját a politikus.

Arra a riporteri felvetésre, hogy hol a határ – vannak, akik hárman szeretik egymást, van, aki az iPhone-jával házasodik össze –, fennáll-e a veszélye a „love is love” alapján, hogy minden relativizálódik, Fekete-Győr úgy reagált:

Sokszínű ez a XXI. század, meg kell tanulni ezzel együtt élni.”

De miért kellene megállni a telefonoknál?

Itt van például a 26 éves Nathiniel esete, aki saját bevallása szerint

komoly kapcsolatban van az autójával!

Ráadásul szexuális viszonyt is folytat a szerencsétlen Chevrolet Monte Carlo típusú gépjárművel, amelynek neve is van: Chase!

Vagy itt van a kétgyeremekes anyuka, Kate Cunningham esete, aki

egy fához ment feleségül!

Fekete-Győr eszmefuttatása szerint akkor ezzel is meg kell tanulni együtt élni, hiszen a XXI. század sokszínű.

Nem abszurd, sokszínű...

Az sem meglepő, hogy Fekete-Győr András a transzneműeket beengedné az iskolákba, hiszen tavaly, majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt, már megpróbálta kihasználni őket.

Történt ugyanis, hogy tavaly a parlament törvényi szabályozással megszüntette a nemváltoztatás jogi lehetőségét – vagyis nem írathatod át a személyidben azt, hogy lány vagy, ha fütykössel születtél. Természetesen menetrendszerűen jött a gender- és egyéb LMBTQ-szervezetek felháborodása, de valljuk be, az ország lakosságának többsége nem vágott eret magán a döntést követően.

A Momentum megpróbálta meglovagolni az ügyet. A párt közzétett a Facebook-oldalán egy videót, amelyben politikusaik (Donáth Anna, Fekete-Győr András, Orosz Anna) azt követelik – vélhetően a transzneműekkel közösen –, hogy töröljék el a 33-as paragrafust.

Az idei felvonulás elmarad, pedig az a transznemű és interszex közösséget ért jogfosztás elleni tiltakozás is lett volna. Bár felvonulni nem tudunk, a mindennapokban is álljunk ki a közösség mellett!”

– írták a videóhoz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére