Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fekete-Győr idegileg kikészült, mert lemondjuk a női kézilabda Eb-rendezést

888.hu

2023.01.14. 19:30

Az (is) megsüvegelendő jó Fekete-Győr Andrásban, hogy kiszámítható. Világmegváltó gondolatokat szövöget, de valószínűleg az Oktogonon is eltévedne, és szellemi kikapcsolódásként frissítő zuhannyal próbál új életet lehelni elektromos rollerébe. Szóval borítékolható volt, hogy a Momentum lánglelkű Nemtudomkája is megszólal, miután alighanem visszalépünk a 2024-es, közös magyar-svájci-osztrák női kézilabda Eb megrendezésétől.

 

Két igazi sportbarát szelfizik a Puskás Arénában: Karácsony Gerely Fekete-Győr Andrással Fotó: Facebook

 

Miután a megdöbbentő hír hallatán újra lélegzethez jutott Fekete-Győr András, mindjárt imigyen zúgolódott közösségi oldalán: „2024-es magyar Olimpia?! Ezek egy Svájccal és Ausztriával közös kézilabda EB-t sem tudnak megszervezni 2024-ben…”

 

Az olimpia szó teljesen felesleges nagy kezdőbetűje és az Eb „B”-je nyilván azzal magyarázható, hogy képviselő úr idegi alapra került. Esetleg azzal, hogy már az ő elemi iskolás éveiben is alul voltak fizetve a nyelvtantanárok. Pedig, akkortájt a szocik voltak hatalmon. Szerencsére, miután a vérnyomása újra a normális értékre süllyedt, újfent laptopot ragadott és a gonosz Orbán Viktor szemére vetette, hogy annak idején álomgyilkosnak nevezte a Momentumot.

 

„Majd tegnap Orbánék kihátráltak a 2024-es női kézilabda EB-ből.
Mindebből egy kérdés és egy állítás következik:
Ha a mi NOlimpiás tettünk Orbán szerint álomgyilkosság volt, akkor Kocsis Mátéék kézilabda EB-ből való tegnapi kihátrálását is annak ítéli a miniszterelnök?
Orbánék mindezzel beismerték, hogy mi jártunk el helyesen, hogy veletek közösen végigcsináltuk a Nolimpiát!”

 

Azon felesleges elmélkedni, miért egy „álom” a női kézilabda Eb-társrendezőjének lenni, ám arról könnyelműen megfeledkezik az atomenergia házi hasznosításában hervadhatatlan érdemeket szerezett képviselő, hogy az olimpiaellenes kampány idején, és amikor elnyertük az Eb-rendezést, még nem lőttek a szomszédban és az energia ára sem volt az egekben, valamint egyetlen sportcsarnokot sem kellett bezárni a magas fűtési költségek miatt. Persze, az is lehet, hogy a lila vezérkar a jövőbe látott, és időben észlelte a bajt.

S az is elkerülte a mindig éber Fekete-Győr képviselő úr figyelmét, hogy – például – a mexikói Guadalajara és a japán Fukuoka is lemondott a 2017-es, illetve a 2022-es vizes vb rendezéséről, és mindkét alkalommal Budapest volt – közmegelégedésre – a beugró.

 

Az antitestépítő exelnök – nyilván véletlenül – arról sem ejtett szót, hogy Magyarország 2004-ben egyedül, tíz évvel később pedig Horvátországgal közösen volt már Eb-házigazda. Ráadásul, 2004-ben hazai pályán bronzérmet szereztünk. Arról is hallgatott, hogy a magyar szövetség tárgyal a társszervezőkkel a legkevésbé fájdalmas megoldásról.

 

Fekete-Győr lelki békéjét talán csak az rendítette volna meg ennél is jobban, ha kitartunk az eredeti rendezési terv mellett. Az azonban borítékolható, hogy a képviselő úr a magyar csapat jövő évi Eb-meccseiről az első sorban készített szelfikkel jelentkezik majd. S alighanem ott lesz a párizsi olimpián is.

Ha már egyszer odáig fúrta.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére