Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Feloszlatja magát az Antifasiszta Hálózat

888.hu

2017.03.22. 15:14

Az évtized legnagyobb kamuszervezete ma véglegesen feloszlatta magát.

Az Antifasiszta Hálózatot 2013 júliusában alapították, célja a Magyarországon tapasztalható fasizmus visszaszorítása, és mindenek előtt a demokratikus értékek védelme lett volna.

Önmeghatározásuk szerint:

"demonstrációk szervezése, antifa plakátok és szórólapok gyártása saját költségen, antifa online média fenntartása főleg facebook oldalak formájában illetve náci oldalak elleni akciók!Továbbá fontosnak tartjuk, hogy megakadályozzuk a fasiszta eszmék térnyerését azáltal, hogy a Holokausztról és a fasiszta illetve más elnyomó diktatúrák rémtetteiről tartunk előadásokat, nyilvános fórumokat!"

:(

Zina Mihailova, a magyarországi főantifasiszta ma jelentette be, hogy 4 évnyi kitartó harc után feloszlatja szervezetét.

Azonban döntésükben más dolgok is szerepet játszottak: 

"úgy gondoltuk az antifasizmus válságban van Magyarországon.  Több antifasiszta csoport szűnt meg az évek során. Azok, amik még működnek (tisztelet a kivételnek ! ) szinte nem csinálnak semmit. Így a munka 90%-a ránk maradt. Olyan nagy nyomás nehezedett ránk amit már nem lehetett bírni."

Állításaik szerint a mozgalmon belül nem működött olajozottan a munkamegosztás, állítólag a vezetői tisztséget sem vállalta senki.

Mondjuk ezt megértem. 

Kik ezek az antifasiszták?

Zina Mihailova – egyébként a Juhász Péter nevével fémjelzett Együtt nevű formáció üdvöskéjeként – enyhén gyűlöletkeltő és migránsellenes húrokat is penget az antifasizmus jegyében, előző életében modellként dolgozott. Bármit is jelentsen ez!

Korábban ilyen kijelentéseket tett az ősliberális antifasiszta, aki amúgy jó liberálishoz illően imád gyűlölködni: 

"Kamuantifa lettem mert azt merészeltem mondani, h az arab terroristák izraeli gyerekeket is öltek már ugyanis a civilek a célpont. Az illető közölte általánosító módon, h az izraeliek gyerekeket gyilkolnak ez nem igaz, színtiszta koholmány. Most közölte velem, hogy lejárat  :-) tegye nem mondtam semmit ami ne lenne igaz."

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére