Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Feri most Orbán rágalmazásával „készülődik” a hatalomba, de pechje van

Horváth K. József

2022.08.06. 15:10

Gyurcsány természetesen szombaton sem pihen, ma is készül.

Az ember praktikusan arra gondol, hogy ebédfőzéshez készül mert Klárika – mint a napokban Ferenc megosztotta a nyilvánossággal – olyan pocsékul főz, hogy még a legkisebb gyerekük sem kér belőle. Bár nem tudom, hogy aki ilyen ízléstelen kijelentést tesz saját feleségére a nyilvánosság előtt, annak milyen ízlése lehet a főzéshez és minden máshoz. Például a politikához. Persze lehet, hogy idejét látja lecserélésének, mert korábban azt mondta, hogy az öregecskedő feleséget fiatalabbra kell cserélni. És bizony annak már van egy darab ideje, amikor ez miniszterelnökként 2004-ben elhangzott a szájából. Klárika pedig szintén nem fiatalodik. De készülődőtt ő már Orbán számos rágalmazásával is a hatalomba. Anno például hónapokon át emlegette, hogy a miniszterelnöknek titkos nyugati bankszámlája van, ezt biztos helyről tudja. Aztán nem volt, így ezzel is jól pofára esett.

Mint mindennel, amivel tisztességtelen úton népszerűséget, ergo alapvetően hatalmat akar szerezni magának. Persze a tisztességtelen út valójában számára kényszerpálya lehet, Gyurcsány egész életútja a bizonyíték erre. Tisztességes úton ugyanis neki még nem sikerült járnia.

Medgyessyt megpuccsolta, úgy lett miniszterelnök, a 2006-os választást hazugságaival elböszmézte, így a félrevezetett magyarok szavaztak rá. A mandátumát azonban akkor sem sikerült kitöltenie, mert az emberek elszívták körüle a levegőt.

Most meg azzal kábítja a „készülődés” jegyében a magyarokat délelőtti Facebook-posztján, „Amíg vannak emberek, akik hisznek abban, hogy jó szabadnak lenni, addig nyert ügyünk van.”

Ezek szerint az Orbán-kormány alatt a magyarok bezárt rabnak érzik magukat, s az lesz majd az igazi szabadság, amit tankok helyett visszajött bankok fognak rabigaként a nyakunkba akasztani. Vagyis a magyarok olyan hülyék, sugallja a Böszme, hogy sokadszorra szándékosan a rabságra szavaztak Orbán megválasztásával. Mintha nem éltek volna eleget a szuronyok árnyékában ötven évig, mintha nekik a Brüsszel által ajánlott bankbirodalomnak való alávetettség, kiszolgáltatottság tetszene igazából nekik, feladva szabadságunkat, függetlenségünket.

Aztán – hogy legyen számára is némi kéj ebéd előtt –, leátokemberezi Orbán, hogy aztán elmondhassa, „vége lesz.” S akkor majd szerinte otthon lesz a hazából.

Tudjuk persze, az évtizedek óta rabolt villában élő Ferinek a másé az igazi otthon. Ezért érezné otthon magát a Brüsszel által meghódított Magyarországon is.

A magyar azonban nem szeret fosztogatni, rabolni. A saját otthonában érzi legjobban magát, legyen szó akár lakásról, házról vagy hazáról. Ez a peche Ferinek.

Vagy az is elképzelhető, hogy igaza lehet Márki-Zay Péternek, aki szerint Gyurcsány nem is akarta megnyerni a választásokat. Sokkal jobb így neki ellenzékben a langyosban dagonyázni és a felelősség nélkül, összevissza beszélni. Az anyósa révén elprivatizált milliárdjai mellé zsebpénznek a havi 2,5 millió így is megvan tisztán a parlamentben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére