Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fodor Orbán Viktort támadja a szivárvány jegyében

Horváth K. József

2021.06.29. 17:30

Fodor Gábor, az egykori fideszes, majd SZDSZ-es politikus, kétgyermekes családapa egy televíziós vitában a pedofiltörvény kapcsán az LMBTQ-lobbi oldalára állt.

 

Nem gondolom, hogy Fodor ne érezné ebben a szándékosan nemzetközivé duzzasztott, hazánk elleni liberális hadjáratban, hogy itt nem pusztán a pedofíliával kapcsolatos, a gyermekek rovására elkövetett abúzus elleni fellépésről van szó. Sőt egyáltalán nem arról.

Azon viszont nagyon csodálkozom, hogy

egy gondolkodásra képes liberális expolitikusnak nem tűnik fel, hogy magyar és külföldi politikusok, médiumok, civil szervezetek mantrázzák azokat az igaztalan, minden alapot nélkülöző szivárványos állításokat, amelyekkel éppen a gyermekek egészséges fejlődése biztosításának feltételeit hagyják figyelmen kívül.

Fodor elfogultságában képes azt az Orbán Viktort támadni, aki azt mondja Szamizdat 11. címet viselő írásában: „A nem liberális demokraták szerint a gyermek szexuális nevelése a szülő joga, és ebben az ő beleegyezése nélkül se az állam, se a pártok, se az NGO-k, se a szivárványos aktivisták nem játszhatnak szerepet.”

Fodor Gábor annak ellenére ragaszkodik a liberális állásponthoz, hogy ő is szülő. Mintha ő szívesen kiszolgáltatná gyermekeit a pártok, az NGO-k, a szivárványos aktivisták ügybuzgó lélekrombolóinak. A Hír TV-ben pedig a foci Eb kapcsán megtámadja Orbán Viktort, aki a gyerekek egészséges fejlődése érdekében megalkotott jogszabály tényszerűsége mellett érvel. Azt mondja Fodor: „A miniszterelnök követ el komoly hibát. Nem lehet Németországot lenácizni egy ilyen szövegben. Azt mondani, hogy megint újra karszalagokat látunk. Mert, ugye, szivárványos karszalaggal léptek fel egyes német futballisták. Nem lehet egy országot állandóan a náci múltjával szembesíteni.”

Az a szörnyű, hogy Fodornak még hazugság árán is fontosabb a politikai támadás, mint a gyerekek védelme. Láthattuk ugyanis, hogy Orbán még véletlenül sem nácizta le Németországot. Ő az Európai Tanács legutóbbi ülésére utalt, ahol „falanxban vonultak föl a szivárványzászlós miniszterelnökök”, hogy LMBTQ-párti liberális értékeiket ránk erőltessék a férfi-nő, anya-apa rendre épülő társadalmi berendezkedésünk helyett. Orbán ezt mondta: „Ezt a jogukat egy másik állam nem kérdőjelezheti meg. Különösen, hogy a vezérhajó szerepére Németország vállalkozott. Hogy okos dolog-e újra karszalagban demonstrálni és a müncheni futballstadionban a magyar himnusz közben szivárványos zászlóval a játéktérre rohanni, abban nem vagyok biztos. De abban biztos vagyok, hogy a német gyerekek neveléséről a németeknek kell dönteniük. És abban is, hogy a magyar gyerekek neveléséről is csak a magyarok dönthetnek, a németek, a hollandok vagy a belgák biztosan nem.”

Hol van itt nácizás, kedves Gábor? Legfeljebb a vágyvezérelt gondolkodásban, hogy újból meg lehessen támadni az erős nemzetállamokban hívő Orbán Viktort.

Rácsatlakozva a birodalmi álláspont képviseletére, támogatva a migrációt és a szivárványos lobbi összehangolt, de tényszerűen teljesen alaptalan liberális támadását. Ők ugyanis azt gondolják, hogy abból lesz tény, amit a liberális korifeusok, civilek és a sajtójuk hangosan állít.

Mi pedig mást gondolunk erről. A magyarok számára gyerekeink egészséges jövője a tét, amit a szülő garantálhat. És nem illő azt támadni – ráadásul hamisan, alaptalanul –, aki ezért az örök célért a legtöbbet tehet.

(Fodor Gábor állítása 16:40-től hallható.)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére