Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gréczy a migránsok beengedése érdekében antiszemitázza a kormányt

Horváth K József

2021.11.17. 17:10

Úgy fest, az önmagát letolt nadrággal szívesen fényképező DK-s Gréczy Zsolt, akinek képei sajnos nyilvánosságot is láttak nagyon kapar, hogy visszakerülhessen a parlamentbe, ahonnan botrányos magatartása miatt kényszerült lemondani.

Gyurcsányról és a Demokratikus Koalícióról tudjuk, hogy azt sem lehet elhinni nekik, amit kérdeznek.

Itt van az Európai Unió Bírósága által a minap meghozott döntés, miszerint ellentétes az uniós joggal a Stop Soros, azaz a testület szerint sem a menedékkérők jogainak korlátozása, sem a civil szervezetek tevékenységének kriminalizálása nem fér össze az európai szabályozással. Ez voltaképpen Varga Judit miniszter szerint sem jelent mást, minthogy a brüsszeli bürokráciának szúrta a szemét, hogy bűncselekménynek minősítjük a jogellenes bevándorlás támogatását és elősegítését, mivel nem akarjuk, hogy külföldi NGO-k szervezzék az illegális migránsok betelepítését Európába. Gyakorlatilag az ítélet azt jelenti, hogy Magyarországnak támogatnia kell az embercsempészetet. Nyilván nem akarhatjuk, hogy míg az utazók engedéllyel közlekednek a határainkon át, addig a migránsokat mindenféle, személyiségüket igazoló papír nélkül engedjük be vagy ki az ország területéről.

Ha mi, magyarok – egyszerű állampolgárként – ilyen igénnyel lépnénk fel bármely külföldi állammal szemben, akkor már ott, a határnál elnéző mosollyal javasolnának egy gyors orvosi kivizsgálást. Nekünk pedig ugye a bokát összecsapva, a mindenféle irat nélkül érkező migránsoknak tisztelegve kellene őket beengedni az országba, s megköszönni azt, hogy eltekintettek a vörös szőnyeg lábuk elé való leterítésétől.

Hogy kommentálta a bírósági döntést Gréczy Zsolt az ATV A nap híre című műsor tegnapi adásában? Ezt sikerült mondania: „Megállapítom nyugodtan, hogy ez a Soros-kampány egy sima antiszemita kampány volt a kormány részéről. Soros Györgyre fölöltöztetve egy – egész egyszerűen – náci tempójú kampány zajlott. Aminek az ég világon semmi köze nincsen sem a menekültekhez, semmi máshoz.”

Gréczy a kormányellenes gyűlölködés eszköztárból a lehető legdurvábbat választotta ki kommentárjában, az antiszemitizmust. Azt a kormányt igyekszik ezzel elmarasztalni, amelyik zéró toleranciát hirdetett meg az antiszemitizmussal szemben. Nem volt olyan régen, a pártállamban idején ez a fegyver azon szabad madarasok kezében forgott legtöbbet, akik – legtöbbször minden ok nélkül – ki akartak vele iktatni valakit a politikai szalonokból.

Persze nagyon nem sikerült. Talán nem véletlenül került az érintett párt a politika szemétdombjára. Oda, ahonnan Gréczy is igyekszik visszamászni a párt elfogadott politikusai közé. Főnökének, Gyurcsánynak az össztársadalmi megítélése rá az eklatáns példa, mennyire szokott az ilyen próbálkozás sikerülni.

Egyébként az ATV-bejátszóban közzétett plakát szövege szerint „Soros milliókat telepítene be Afrikából és a Közel-Keletről. Stop.” És még egy fotó van rajta az érintettről.

Hogy ebben mi az antiszemita, azt józan ember nem tudja megmondani. A kevesbé józanok pedig arra is azt mondják, hogy az, ami nem az. Ők ugyanis nem a tényekkel érvelnek, hanem a felcsavart hangerővel előadott, valótlan alapú gyalázkodással.

Emellett egy szót nem szólnak arról, hogy elítélik a migrációt, hogy ők is meg akarják védeni az ország hagyományait, kultúráját, keresztény jövőjét tőlük. Ők nagyon is pártolják a az illegális bevándorlást, csak mint a gyurcsányisták egyik korifeusa, Karácsony Gergely fogalmazott, ezt nem írhatják ki a plakátjaikra, mert azzal nem lehet választást nyerni.

Gréczyt és gyurcsányista csapatát el kell szomorítani. Magyarország jogkövető magatartást folytat, így a bírói ítéletben foglaltaknak eleget fog tenni. Ezzel együtt azonban a magyarok számára az igazságügyi miniszter, Varga Judit szava az irányadó. Ő azt mondta: „mi továbbra is meg fogjuk védeni Európát. Akár tetszik a brüsszeli buboréknak, akár nem!”

Gréczy pedig mocskolódhat alaptalan vádjaival napestig. Úgysem hisz nekik már senki.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére