Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány a háború vágóhídjára hajtaná a magyarokat

Horváth K. József

2022.03.26. 16:50

Ha valami veszélyt jelent az emberre, az emberiségre, az a háború. Vívják akár fegyverrel vagy a vírussal. A legmegdöbbentőbb, hogy a magyar baloldal mindkét háborúban a halál oldalára állt.

 

Gyurcsányék zokszó nélkül bírálták a kínai, az orosz vakcinát, Brüsszel nem engedélyezte használatukat, elbizonytalanítva az embereket a rendelkezésre álló oltás felvételében, miközben csak Magyarországon több százezer ember életét mentette meg a keleti gyógyszer. Köztük a kínai vakcinával oltakozó Orbán Viktorét. Miközben több DK-s aktivista azért halt meg, mert nem oltatta be magát, noha házastársuk nem volt vakhitű, felvette a vakcinát és szerencsére ma is életben van.

 

És itt van a háború. Ez a szörnyű háború, amelyben Magyarország az egyetlen ésszerű álláspontot vallja. Ki kell maradni az orosz-ukrán háborúból. Még akkor is, ha Zelenszkij ukrán elnök név szerint szólította föl Orbán Viktort ennek az ellenkezőjére: ne vásároljon gázt és kőolajat Oroszországtól és engedje át Magyarország területén a fegyverszállítmányokat és küldjünk fegyvereket Ukrajnába.

Gyurcsány Ferenc nemhogy elutasította volna ezeket a követeléseket, hiszen tudva tudja, hogy az energiaszektorra kiterjesztett szankció azzal járna, hogy a magyar gazdaság lelassulna, majd megállna. Teljes káosz következne be. S tudja Gyurcsány azt is, hogy amennyiben szövetségese, Kocsis-Cake Olivio nagyon okos szavait eltekerjük a gázcsapokat, akkor máshonnan, sokszoros áron tudnánk csak gázhoz jutni, azaz Magyarország fizené meg a háború árát. Ettől függetlenül Gyurcsány Zelenszkíj követelését nem ítélte el. Ellenkezőleg! Arra támadt, aki a magyarok érdekeit védi, Orbán Viktorra.

 

Mert Márki-Zay-jal együtt nemcsak hogy végrehajtanák Zelenszkíj összes fenti követelését, hanem még magyar embereket is küldenének a frontra harcolni. Meghalni. Mert nyilvánvaló, hogy a túlerővel szemben nem érhetnek el a békét hozó harcászati eredményt, csak késleltethetik a tűzszünet kitörését vagy a háború befejezését. És mégis ezt követelték.

Ráadásul „pocsék, szar alaknak” nevezte azt az embert, aki megvédi a magyarokat és a legteljesebb ellátásban részesíti a háborúból menekülőket. Nemcsak a kárpátaljai magyarokat, hanem az ukránokat is.

Gyalázatos szavait nem lehet elégszer idézni.

Gyurcsány Facebook-posztjából:
„Pocsék ember leszel, vagy meghalsz. Melyiket választanátok? Orbán ezt a választást hagyja a hazának, neked.
Elfordítjuk fejünket ezrek, milliók halálától, meggyalázásától, mert ha nem, ha segítünk, akkor magunkra vonzzuk a sátán bosszúját és mi magunk fogunk halni” – állítja. „Orbán szerint életünk ára a bűnbeesés. Az élethez szar alakká kell válnunk” – mondja.
„Meg se próbál más utat ajánlani a nemzetnek. Magyarország vezetője gyáva, erkölcstelen nemzetként szeretne bennünket látni, láttatni. Miért osztoznánk az ő bűnében? Van más választás.”

 

De mennyire, hogy van más választás, kedves Böszme. Nyilván az, hogy válasszák meg a magyarok a baloldalt, és akkor aztán díszlépésben vonulhatnak Ukrajnába vérüket ontani, életüket feláldozni, mellette az országot teljes gazdasági káoszba taszítani.

Komolyan kérdem, ember az olyan, aki ilyet nemcsak gondolni képes, hanem le is meri írni? Programmá képes emelni a magyarok halálrohamát?

Nem tudni, hogy ez a téboly saját kútfejéből pattant-e ki csupán, vagy súgtak neki Brüsszel felől, ahogy a vakcianaellenes politikája is a látványosan a globális nyugati birodaloméval konvergált.

Undorító dolog mindezen szörnyűségekből azt a következtetést levonni, hogy itt a nyilvánvaló bizonyíték, hogy Gyurcsányt miért nem szabad még véletlenül sem a kormánykerék közelébe engedni, de muszáj.

Tudtuk ezt jól eddig is, de azt azért nem feltételeztük, hogy a szemkilövetés után még arra is képes, hogy magyarokat a háború vágóhídjára hajtson szimpla politikai érdekből. Most legalább ez is kiderült.

„Vannak olyan csaták, amik elvesztek, még mielőtt elkezdődtek volna” – mondja Stephenie Meyer amerikai írónő.

Szerencsére Böszméé ilyen, hála Orbán Viktornak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére