Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány bevallotta, kormányzásra készül. Ne!

Horváth K. József

2022.09.04. 13:30

Gyurcsány végre előjött a farbával, mai bejegyzésében belemondta az arcunkba: „A Demokratikus Koalíció arra készül, hogy vezesse az országot.”

 

Persze a sejtelmesen mantrázott „készülünk” szöveg mögötti kormányzási szándék nyilvánvaló volt. Csak az nem, mire alapozza ezt az elszánt fészkelődést.

Normális esetben ugye ott van a választás, de ez a hajó már régen elment. Innen közelítve a dolog 2026-ig nem aktuális.

Hogy mi a másik oldal? Tudjuk jól azt is. Várni arra, hogy az emberek a háború és az uniós szankciók gerjesztette infláció hatására fellázadjanak. Ezért hergel folyamatosan azzal, hogy mindenért Orbán a hibás. Annyira nevetséges, hogy már beszélni sem esik jól róla. De muszáj.

 

Kérdés: Orbán lett volna az, aki nyomására az Unió szankcionálta az orosz kőolaj- és gázexportot, ami tovább növelte a hibás uniós adópolitika miatt már amúgy is megugrott energiaárakat? Orbán intézte el a háborút? Ugyan, kérem.

Az az államférfi, aki a háború kezdete óta a béke pártján áll, akinek e kritikus helyzetben még véletlenül se nyújtott szövetségesi békejobbot Gyurcsány Ferenc? Miközben nem határolódott el azoktól a szövetségeseitől, akik fegyvert, lőszert és katonákat szorgalmaztak Ukrajnába küldeni.

A magyarok tisztánlátása szerencsére töretlen: 78 százalékuk szerint Orbán a béke pártján áll. Ennél csak Ferenc pápáról gondolják nagyobb arányban (83 százalék). Gyurcsányról viszont csak a 33 százalékuk gondolja ugyanezt, 37 százalékuk pedig azt, hogy inkább a háborút támogatja.

A Böszmének hihetetlen tehetsége van ahhoz, hogy félrevezesse az embereket. A szeptemberiálisai egyikén úgy fogalmazott:
„Nekünk fog utat nyitni a történelem, mert mi vagyunk a jobbik oldalon.” Tessék?

Kocsis Máté a magyarokkal együtt másként látja: Facebookján Gyurcsány „versére” ezt válaszolta:
„Elrontod a kormányzást. Nem tudod már, mennyiszer hazudtál. Kiközösíted a határontúli honfitársaidat. Gazember vagy. Lövettél. Gazember vagy. Verettél. Gazember vagy. Te igazán tudod mit jelent a rablóprivatizáció. Az »el lehet innen menni«. »Összecsórt fontok.« »Kurva ország.« Gazember vagy. Terror. Államadósság. Adóemelés. Reggel. Éjjel. Este. Tönkretett ország. Gazember vagy.”

 

És ez az ember – nyilván választások nélkül – kormányra akar kerülni. „Meg fogunk küzdeni és győzni fogunk!” – mondja „trükkök százaival” ezerszer becsapott, jóravaló, idős híveinek. Akik jóhiszeműek és nem tudják, kit támogatnak. A Böszme pedig visszaél naivitásukkal.

Minden megnyilvánulásával azt igazolja, hogy Kocsis Máté joggal mondja Gyurcsánynak, hogy „gazember vagy”.

Egy gazember pedig ne kormányozzon Magyarországon.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére