Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány egyszerűen képtelen a magyarok oldalára állni

Horváth K. József

2022.09.08. 15:30

Gyurcsány ma minden eddigi bejegyzésénél undorítóbbat tett ki a Facebookra. Azért nem írom, hogy ennél már nincs lejjebb, mert naponta bizonyítja, hogy van.

 

Ma egész egyszerűen a nemzeti érzelmű választóknak megy neki, mondván: Orbánék
„kiválasztottnak hiszik magukat. Azt hiszik, hogy az övék a népakarat képviseletének kizárólagos történelmi joga”.

Micsoda aljas megközelítés ez. A népakarat meglétét nem hinni kell, hanem regisztrálni. Tudomásul venni, örülni neki, hogy a bizalom, amit bő évtizede kivívott magának az Orbán vezette politikai erő, az továbbra is töretlen, sőt, erősödik.

 

Mi az, hogy kiválasztottnak hiszik magukat? Ez virtigli kommunista gondolkodás. Kun Bélát, Rákosit, Kádárt a szovjetek választották ki és választások nélkül, a diktatúra erejével helyezték őket hatalomba, hogy végrehajtsák a birodalom utasításait.

Orbán Viktort azonban a magyarok szabad akaratukból választották ki saját vezetőjüknek. Ahogy a demokrácia nagykönyvében meg van írva. Gyurcsány azonban azt sugallja, hogy Orbán magát ültette a kormányrúdhoz és visszaél a hatalmával. A magyarok rovására vezeti az országot.

 

Micsoda aljas hazugság ez? Gyurcsány valószínűleg akkor lenne boldog, ha Orbán feltétel nélkül alávetné magát az Európai Unió szándékainak és háborús helyzetben is szembe menne a magyarok akaratával. Gyurcsány valószínűleg akkor lenne boldog, ha támogatnánk a szankciók politikáját, amiről Orbán Viktor mai beszédében azt mondta, „nem tudja, meddig csinálják ezt a szankciós politikát Brüsszelben, de a baj csak egyre nő”. Közölte: „nálunk nem lesz energiahiány” és ez nem jóslat, hanem ténybejelentés, „Magyarországon lesz gáz és lesz elég villany is”, vagyis energiahiány miatt nem kell leállítani és bezárni egyetlen gyárat sem. Lesz elég energia mindenkinek, és aki itt befektetni, termelni akar, az ide jöhet és befektethet. Kiemelte: a nemzetközi nehézségek ellenére a jövőben is érdemes lesz Magyarországon befektetni, mert
„Magyarországon olyan nemzeti és helyi hatóságok működnek, olyan egyetemeink vannak, amelyek a jövő megoldásaiban és a legjobb megoldásokban érdekeltek”.

 

Kedves Ferenc! Ezért választották ki a magyarok Orbán Viktort. Azért, hogy a legnagyobb nemzetközi krízis közepette is biztonságban tartsa a magyarok jelenét és jövőjét. Amit Gyurcsány, ha újból születik, akkor sem tudná utána csinálni. Leginkább azért, mert nem is akarja.

Van képe leírni, hogy „Néptámogatás nélkül nincs demokratikus néphatalom. Ez már régen nem demokrácia.” Mondja ezt az a Böszme, aki ma arról is vallott, hogy ő 2006-ban szemkilövetéssel akart új szövetséget kötni az emberekkel. Így írta: „2006 arról akart szólni, hogy új szövetséget kell kötni az emberekkel. Becsületes, igaz szövetséget.”

Normális?

 

Azt is mondja, hogy„elrontotta”.

A magyarok úgy gondolják, egyáltalán nem rontotta el. Elrontani valamit ugyanis véletlenül, szándékosság nélkül is lehet. Számára azonban a veleszületett marxizmus még véletlenül se teszi lehetővé, hogy népben, nemzetben gondolkodjon.

Nála a millióknak fontos keresztény-nemzeti érték ismeretlen fogalom. Számára az internacionalista, globalista érdek mindent felülír. Neki az a demokrácia csúcsa. Ezért aztán Gyurcsány egyszerűen képtelen a magyarok pártjára állni.

Hiába mantrázza aljas módon ennek az ellenkezőjét.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére