Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány eldöntötte: Dobrev fog ülni Orbán helyére. Normális?

Dr. Horváth József

2022.10.06. 15:40

Ha valaki bemegy a cipőboltba és kér egy lángost, akkor finoman felvilágosítják, hogy eltévesztette a házszámot. Magukban pedig minimum azt gondolják róla, hogy nála elmentek otthonról. A pasas nem normális.

 

Ha Gyurcsány fölmegy a Facebookra és bejelenti: „Új vezetője lesz Magyarországnak. Dobrev Klárának fogják hívni”, a boltos mit mondana? Nem ugyanazt, mint az előbb? Dehogynem.

A lángosos és Gyurcsány között azonban van egy komoly különbség. A lángoskérő ugyanis elképzelhető, hogy tényleg véletlenül ment be a cipőboltba lángosért. Gyurcsány azonban nem véletlenül írta ki azt a tolakodó képtelenséget Facebookjára, amit kiírt. Nem véletlenül állította a talpáról a feje tetejére a demokráciát.

Honnan van bátorsága ekkora pofátlansághoz, hogy kijelentse, új vezetője lesz Magyarországnak? Ráadásul ez az ellentmondást nem tűrő határozottság azt sugallja, hogy szinte már holnap, de legrosszabb esetben holnapután.

És ki választja meg? Mert hogy senki, az biztos. A DK-t támogató elenyésző kisebbség pedig kevés ahhoz, hogy Dobrev kilépjen az árnyékkormány éléről a fényre. Jogállamban pedig a polgárok szavazata nélkül lehetetlen hatalomra kerülni.

 

Ja, hogy ez esetben az lesz a jogállami, hogy „így” vagy „úgy” Dobrevből miniszterelnök lesz?

Ilyen alapon nyilván Őszöd is jogállami volt. Jogállamiak voltak a trükkök százai, hogy hazudtak reggel éjjel, meg este. Jogállami volt a k*rvaország, meg az is, hogy elk*rtuk. Nyilván a békés demonstrálók rendelték Gyurcsánytól demokratikusan a gumilövedékeket, kérelmezték a kardlapozást, a lovasrohamot.

Továbbá nyilván jogállami Gyurcsány szerint a migránsok betelepítése, az LMBTQ-kultúra általánossá tétele, a nemzetpusztítást jelentő genderlobbi támogatása.

És hát mi más lenne a nemzeti szuverenitásról való lemondás is, hogy a magyarokat kiszolgáltatottá tegyük az Európai Egyesült Államok egy központból működtetett, soha senki által meg nem választott vezetők révén kormányzott birodalomnak.

Gyurcsány azt gondolja, hogy erre a magyarok majd szabad akaratukból rábólintanak? Mert ők úgy akarnak élni, mint nyugat-európai polgártársaik, akik a szankciók nyomán elveszthetik megszokott, hozzájuk méltó életüket. Csak azért, mert a nyugati birodalom urai így döntenek.

Az ember hátán végigfut a hideg, amikor meglátja Dobrevet a Gyurcsány által elképzelt miniszterelnöki pozícióban a Facebook-plakátján. Tudjuk: Dobrev egyenlő Gyurcsány. Ha nem rosszabb. Bár sokak szerint alulról nehéz a Böszmét megelőzni.

Emlékszünk, amikor ő volt a kormányfő, háború nélkül is itatta velünk a feketelevest. Megszorítások, 13. havi nyugdíj és 13. havi bér elvétele, kórház-, iskolabezárások, tanárok, orvosok, ápolók tömeges utcára tétele, IMF-eladósodás.

És most meg azzal jön, hogy Dobrev Klára lesz Magyarország új vezetője. Pofátlanul belevágja a képünkbe. Hogy akarjuk-e vagy sem, az neki nem számít. Magasról tesz arra, mit gondolnak az emberek.

Persze Gyurcsány a sajátjaira is csak csicskaként tekint. Egy a fontos számára, a hatalom. Mindegy, milyen áron. Mindegy, kinek a révén. Neki már egy ország mutatott ajtót, de sebaj, tolja maga előtt az asszonyt.

Káoszban, külső erőben, a Magyarország ellen nemzetközi összefogásban reménykedik. Másban ugyanis nem reménykedhet. Jogásza, Fleck Zoltán időlegesen lemondana a jogállamról. Nyilván azért, mert ilyen helyzetben csak az erőszak, a káosz, a polgárháború lehet a megoldás. Ahogy anno Kijevben, a Függetlenség terén, a Majdanon.

Dobrev miniszterelnöknek tervezett felkenése ennek is szimbóluma lehet.

Csak óvatosan a Böszmével. Tartsuk szárazon a puskaport.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére