Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány hallgatásával elismerte Orbán Viktor igazát

Horváth K József

2021.05.16. 17:00

Csodálkozva olvasom Gyurcsány bejegyzéseit a közösségi oldalán, amelyekben nem válaszol Orbán Viktornak, így hallgatásával elismeri a kormányfő igazát.

magaslabdát dobott föl neki. Ezt mondta: „Teljesen nyilvánvaló, hogy a magyar baloldal a járványügyben csúfosan leszerepelt, túlságosan messzire mentek, nem segítettek, hanem csak ártottak. Szerintem egy járványhelyzetben a védekezés nemzeti ügy, ilyenkor abban nem részt venni több, mint hiba. Ilyenkor kamuvideókat gyártani több, mint hiba, embereket lebeszélni az oltásról, bizalmatlanságot gerjeszteni egyes vakcinafajtákkal szemben több, mint hiba. Tehát azt hiszem, hogy erről nem érdemes többet beszélni, azt kell megjegyeznünk mindannyiunknak, ha baj van, a baloldalra nem lehet számítani.”

Gyurcsány hallgatását nehéz másként értelmezni, mint beleegyezést a kormányfő által elmondottakba.

Vagyis Gyurcsány egyetért azzal, hogy a baloldal a járványügyben csúfosan leszerepelt. Nem segített, hanem csak ártott.

Rábólintott arra is, hogy a járványhelyzet nemzeti ügy, abban részt nem venni több, mint hiba.

Belegyezését adta abba is, hogy ilyenkor kamuvideókat gyártani több, mint hiba.

És abba is, hogy embereket lebeszélni az oltásról, bizalmatlanságot gerjeszteni egyes vakcinafajtákkal szemben szintén több, mint hiba.

És ezután csodálkozik, hogy nem fért fel arra a vonatra, amelyen népszerű és hiteles emberek – például Csányi Sándor, Csisztu Zsuzsa, Nagy Feró és sokan mások – a józan ész szavának meghallására, oltakozásra bíztatták a magyarokat.

Így aztán – savanyú a szőlő alapon – elkészítette saját oltásra bíztató videóját, miközben az irányításával működő teljes Gyurcsány-koalíció még mindig a zavarkeltésben, a bizonytalanság erősítésében érdekelt, s egyes vakcinafajtákkal szembeni bizalmatlanság gerjesztésében leli örömét.

Nincs okunk kételkedni Orbán Viktor megállapításának helyénvalóságában. Ez a baloldali magatartás, hogy a járványban nem segítettek, csak ártottak, valóban több mint hiba, ez nagyon nagy bűn. Az eredeti szállóige ugyanis így szól: „Ez több, mint bűn, hiba.” Ha pedig valami a hibánál is súlyosabb, az a nagyon nagy bűn.

A nagyon nagy bűnnel mindenhol csak ártani lehet. A járványelleni védekezés akadályozásával pedig különösen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére