Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány újságírója fikciónak nevezte a magyarságot, Orbánt pedig Hitlerhez hasonlította

Bertha László

2019.02.28. 15:45

Szociokulturális fikciónak nevezte a népeket - köztük a magyarokat - a gyurcsányista Nyugati Fény újságírója, aki egyúttal Adolf Hitlerhez hasonlította Orbán Viktort, mondván, õ is tehetséges politikus volt.

Az ATV „A nap híre” című műsor szerdai adásának egyik vendége Fekete Norbert, a Nyugati Fény újságírója volt, mely mondhatni előre borítékolta annak szellemi színvonalát.

A beszélgetés során szóba került többek között a magyar miniszterelnök beszéde, melyet a Magyar Gazdasági és Iparkamara gazdasági évnyitóján mondott. A műsorvezető azon kérdésére, hogy igaza van-e Orbán Viktornak abban, hogy a világ egy nagyon komoly demográfiai válság előtt áll, a gyurcsányista blog szerzője egyből magához ragadta a szót; szerinte ugyanis, ha valami ezt a bolygót sújtja, az a demográfiai válság, csak nem úgy, ahogy Orbán Viktor gondolja:

Neki nyilvánvalóan az a legnagyobb problémája, hogy mi, magyarok – vagy magyarul beszélő emberek – egyre kevesebben vagyunk. […] De a bolygónak pont ellentétes problémája van, az, hogy nemsokára 10 milliárdan leszünk.”

A gyurcsányista újságíró ezt követően borzasztó izgalmas témának nevezte, hogy

miközben népek, ilyen szociokulturális fikciók azért küzdenek, hogy ő belőlük minél több legyen, a bolygónak meg az lenne az érdeke, hogy összességében mindenkiből sokkal kevesebb legyen.”

A magyarságot is degradáló, alacsonyan szántó gondolatok után Simon András műsorvezető felvetette, hogy sokak szerint Orbán Viktor mindenki másnál előbb érzett rá arra, hogy a migrációból egy komoly globális válság keletkezik, most pedig a demográfiai problémát (a műsorvezető szavajárása szerint: „demográfiai cuccot”) vetette fel, mely évtizedekre meghatározhatja a világpolitikát. „Nem tehetséges akkor ez a pasas?” – kérdezte Simon, majd érkezett a válasz Feketétől, aki a miniszterelnököt a náci diktátorral említette egy lapon:

Hát, ö, elnézést, de Adolf Hitler is tehetséges volt.”

Ezen a ponton inkább kikapcsoltuk a tévét.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére