Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányék most a vidékieket hergelik Orbán ellen

Horváth K. József

2022.11.29. 14:07

Óriási mázlija van a Demokratikus Koalíciónak, hogy nincs kormányon. Gyurcsány ugyanis a krízishelyzetet megoldani nem tudná. Ami rosszabb, nem is akarná, hiszen éppen azokat támogatja, akik ezt a szankciókkal előidézték. A képességhiányos baloldalnak ideális helyzet, hogy így, teli szájjal hergelhet a kormány ellen, miközben ígérget fűt-fát az embereknek, mondván, ha ők lennének hatalmon, akkor itt lenne a tejjel-mézzel folyó Kánaán.

 

Más kérdés, hogy amikor ők voltak, 12 évig, akkor sosem volt Kánaán, de most nyilván teljesen más lenne a helyzet, hiszen szerintük Orbán tehetetlen, alkalmatlan – ahogy a tévészékházban biztonságiakat dögönyöző Varju László mondta tegnap az ATV-ben.

Persze a nagy birkózóbajnok csak azt szajkózta, amit pártja, a Demokratikus Koalíció reggel kiposztolt a Facebook-oldalára. Eszerint posták áthúzva, rendőrőrsök áthúzva, orvosi rendelők, kisboltok szintén. Merthogy „Orbán halálra ítélte a falvakat!”

Tudjuk, romlott lélekért nem kell a baloldalon a szomszédba menni.

Az nem számít nekik, hogy például a falvak halálra ítéléséből semmi nem igaz. A posták esetében ugyanis éppen a Gyurcsányék által vakon támogatott Brüsszel nem engedi, hogy állami támogatást adjunk a Postának, hogy ebből fönn tudja tartani az érintett kispostákat. A rendőrőrsök némelyikét is azért kell bezárni, mert a baloldal támogatja azokat a szankciókat, amelyek révén az egekbe szöktek az energiaárak. S ha Orbán Viktor nem karakán, nem védi a magyar emberek érdekét és nem harcol ki kivételeket a szankciók alól a kőolaj, a gáz importja tekintetében, akkor nemcsak néhány kisebb bázist kell megszüntetni az országban, amitől a közrend még teljes mértékben fenntartható, hanem az egész gazdaság letérdel. Leáll, magával vonva a gyárbezárásokat, a munkanélküliség egekbe emelkedését, tovább gyorsítva az inflációt.

 

A tények azt mutatják, hogy a negatív folyamatok erősítése mögött kivétel nélkül ott van a baloldal, akiket ugye – szintén a tények igazolják – külföldről pénzelnek, így külföldi érdekeket szolgálnak, eszük ágába se jut a magyarok életének könnyítése. Sőt, magukat baloldalinak kinevezve, de feltétel nélkül a globalisták szekerét tolva azon dolgoznak, hogy kivéreztessék a kormányt, megbuktassák Orbán Viktort. Azt az embert, aki képes megvédeni a magyarokat a nemzetközi globalistákkal, ha tetszik a szűk brüsszeli elittel összefogó honi kommunistáktól. Azoktól, akik most is ugyanúgy ígérgetnek, mint mielőtt hatalomra jutottak. S ha az élet úgy hozná, most is éppen annyit valósítanának meg a beígért Kánaánjukból, mint kormányzásuk 12 éve alatt. Semmit.

Sőt! Csak Egyet említek. Amikor Medgyessy Orbánnal vitázott, akkor azt mondta, nagyon jó a Fidesz lakáspolitikája. Így a szocik győzelmük esetén azt megtartják, de kicsit jobban fogják csinálni. Ehhez képest 2002 után kivéreztették az első Fidesz-kormány otthonteremtési programját. Ma pedig már a pofátlanság terén odáig jutottak, hogy általuk egyébként folyamatosan bírált rezsi- és adócsökkentéseket igyekeznek saját maguk vívmányaként beállítani. Miközben tényszerűen egyetlen egy olyan kormányzati intézkedést sem támogattak, amelyek segítenék a családok életét. Ha ők lennének hatalmon, akkor nem lenne se rezsi-, se adócsökkentés, se ilyen mértékű nyugdíjemelés, hogy az ársapkákról ne is beszéljünk.

Csurka annak idején Horn Gyulát gyömöszölt agyúnak nevezte.

Azt viszont inkább ne idézzük, hogy gondolnak a magyarok a honosított brüsszelitákra: a dögönyöző Varjúra, a visítozó Dobrevre vagy a kígyókat kígyóztató főnökükre, Gyurcsányra.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére