Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányék most is Magyarország ellen dolgoznak

Horváth K. József

2022.09.02. 15:20

Nem kérdés, hogy Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára itthon és külföldön folyamatosan Magyarország ellen dolgozik.

 

A napokban közöltünk összeállítást, hogy magyar baloldal azért kampányol Brüsszelben, hogy ne kapjuk meg a nekünk járó uniós forrásokat. Dobrev például már két éve azzal posztolt a DK honlapján, hogy „végre el kell fogadni azokat a szabályok, melyek a korrupt, antidemokratikus kormányokat kizárják az uniós források felhasználásából.” Azt, hogy Gyurcsányék szerint ki a korrupt, ki az antidemokratikus, arról a választók már sokszor kiállították a Dobrevék bizonyítványát. Legutóbb éppen április 3-án.

A Magyarország elleni támadásaik azonban egy kicsit sem szűnnek. Barkóczi Balázs országgyűlési képviselő például szeptember 1. kapcsán azzal hergelte portálján a magyarokat, hogy „Orbán miatt káosz és katasztrófa az iskolakezdés”, jóllehet az ugyan egyáltalán nem káoszos és nem katasztrofális. A mintegy 147 ezer pedagógusból a szakszervezeti aktivistákkal együtt összesen 10 körül öltöztek feketébe, ami azt jelzi, hogy a káosznak nevezett sztrájkszervező aktivistákon kívül a pedagógusok alapvetően nem vettek részt a munkabeszüntetésben. Barkóczinak azonban ezt sikerült ilyen alja módon, hazugságokkal minősítenie.

 

Tegnap este továbbá Gyurcsány másik bizalmi embere, Kálmán Olga folytatta a társadalmi elégedetlenség szítását az ATV Egyenes beszédében. Előtte – biztos, ami biztos – jóemberkedett egy cseppet, amikor azt mondta: „nem annak van itt az ideje, hogy ellenzéki pártok arról beszélgessenek, hú, mi most mennyit tudunk profitálni abból, hogy egyre többen elégedetlenek az Orbán-kormánnyal”. Majd belefogott az Orbán-kormánnyal szembeni támadásba, azaz a politikai profitgyűjtésbe. Abba, amit éppen néhány másodperce tagadott le.

Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter InfoRádióban elhangzott interjújával kapcsolatban kijelentette:
„Nagy Márton megszorításokért felelős miniszter azt jelentette be, hogy rövidesen vége az ársapkának.”
A miniszter pontos funkcióját nyilván azért torzította el, hogy kijelentésének nagyobb nyomatékot adjon. Csakhogy Nagy Márton nem beszélt megszorításról, nem beszélt az ársapkák megszüntetéséről. A miniszter a rádióban kijelentette:
„Az infláció és a fenntarthatóság oldaláról kell mérlegelni az intézkedések fenntarthatóságát, illetve azt is figyelni kell, hogy a megfelelő mennyiségű import is beérkezzen az országba.”
Hozzátette: „Az infláció még nem tetőzött, és nem is látni az emelkedés végét.”

Amikor Kálmán Olgát emlékeztették a miniszter szavaira jelezvén, hogy nem mondott igazat, a szeme se rebbent, csak fújta tovább Orbán gyalázását.

Ha netán egyszer azok pártjára állnának, akik őket megválasztották erre a felelősségteljes politikusi posztra, akkor talán még azt is megérhetnénk, hogy közreműködnek abban, hogy a magyaroknak jobb élete legyen. Ez azonban őket a legkevésbé sem érdekli. Politikusi létük értelme a választók átverése.

Tudom, a leírtakban nincs semmi újdonság. az sem új, hogy az egész baloldalnak ellenére van saját nemzete polgárainak támogatása.

Öröm az ürömben, hogy józan szavazó már régóta nem is veszi őket komolyan.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére