Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányékkal a nyílt hazaárulás és a magyarok életszínvonalának földbe döngölése jön divatba

Horváth K. József

2021.12.04. 17:00

Gyurcsányékkal a nyílt hazaárulás és a magyarok életszínvonalának földbe döngölése jön divatba

Ahelyett, hogy a választásokhoz közeledve mondanának valami jót a szavazóknak, amiért megéri rájuk voksolni, továbbra is gyűlölködnek, méghozzá változatlanul a legmagasabb hőfokon. Nem tagadják egy percig sem, hogy a kudarcaik között szerepelt a munkanélküliség egekbe emelése, a nyugdíjak csökkentése, az ország csőd szélére taszítása.

Arcátlanságuk netovábbja azonban, hogy a minimálbéremelésre, a 25 év alatti fiatalok adómentességére a családosok adóvisszatérítésre vagy a 13. havi nyugdíj visszaadására is csak mocskolódással képesek válaszolni. Mintha ettől jobb lenne bármelyik baloldali szavazó élete.

Kövér László mai interjújában erre mutatott rá, amikor arról beszélt, azért akarják gyűlöletkampánnyá alakítani a jövő évi választásokat, mert „belátták, hogy az általuk képviselt programmal nem lehetnek népszerűek.”

Nem kétséges, hogy minden eszközt latba vetnek, hogy a kormányt megbuktassák. Többször írtam már ezen az oldalon Charles Gatiról, a Clinton-klánhoz köthető sorosista szélsősilberálisról és már 2012-ben közreadott öt pontjáról, amelyben egyebek között kifejtette: „Igenis vannak lehetőségek arra, hogy a kormányt – ha lehet, demokratikus módon, ha nem lehet, másképpen – elmozdítsák.” A cél azóta is változatlan.

Ami azonban bíztató, hogy ezt már 2014-ben és 2018-ban is sikerült kivédeni. És sikerülhet 2022-ben is.

Ki az a józan eszű szavazó ugyanis, aki a boldogulás, a családok biztonsága, előre jutása helyett a primitív gyűlölködésre szavaz? Arra a gyűlölködésre, amely – a Városháza-gate-hez hasonlóan – együtt jár az ország ismételt kiárusításával, a magyarok életszínvonalának földbe döngölésével. Ahogy a házelnök mondta: „A sunnyogást, a mellébeszélést, a hazára meg a nemzetre való hivatkozást felváltotta a nyílt hazaárulás politikája.”

Márki Zay rendszeres magyarellenes nyilatkozatait vagy Gyurcsány mai posztját tekintve látható, hogy szemrebbenés nélkül belemondják képünkbe, hogy milyen sanyarú sorsunk lesz, ha visszajönnek.

Szerencsére a magyarok nem szoktak arra szavazni, aki rendszeresen sértegeti őket, s aki nyíltan vállalja, hogy rosszat akar nekik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére