Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hiába a bűncselekménybe forduló verbális erőszak és a mindennapos szex, nagyot bukott a Való Világ

888.hu

2022.12.14. 18:00

A három hónapra elzárt oviscsoport ténykedései maximum háttérzajnak jók, de azok is csak akkor, ha már herótod van az „Olaj want for Christmas” nótától.

 

Hamarosan itt a Karácsony és én úgy hasítok, mint a Big Boy az 1:65 meredekségű emelkedőn a wyomingbeli Sherman hegyen: masszívan, határozottan menetelek, magasról téve a mögöttem lévő 6100 tonnás súlyra, amit fel kell húzni a hegytetőre. Hasítok! Nem, nem... egyenesen száguldok a zsúfolásig telt bevásárlóközpontban ajándékok után kutatva. Elámulok a népszerű – gagyi, de legalább drága – ékszerbolt előtt hosszú, kacskaringós sorban álló népeken és rájövök: nekik nincs gondjuk a gázszámlákkal.

 

Hasítok, csak kár, hogy az RTL nem hasít velem. Pedig, ha tudná, milyen jó érzés…

Nem megy neki a szekér! Pedig annyira akartam, hogy menjen! Hiába az arculatváltás, hiába a politikai kiállás a népszerű közéleti kérdésekben, hiába a Való Világ nevezetű óvodáscsoport, nem megy nekik.

 

Mondjuk előfordul az ilyesmi, átlagosan ötből egy férfinél.

 

A 49. heti nézettségi statisztika alapján egész egyszerű levonni a konzekvenciát: a TV2 – és a foci – letaszította a trónról az RTL-t, olyannyira, hogy egészen a 7. helyig csúszott a kereskedelmi csatorna legnézettebb műsora: a Híradó.

(A TV2 legnézettebb műsorai között van egyebek mellett a Sztárban sztár leszek!, a Farm VIP, és a Tények Plusz is.)

A Való Világnak pedig se szaga, se bűze. Meg sem jelenik a TOP30 legnézettebb műsor között a 18–59 évesek körében. Pedig ugye, elsősorban a fiatalok „nézik”.

 

Hiába Bibi képzelt terhessége – negatív lett a terhességi teszt – hiába a szexuálisan túlfűtött csajszi sz8pótehetsége, hiába a 0–24 órás élő közvetítés a villából, nem hasít a műsor.

 

Pedig, reflektálva a rengeteg negatív kritikára, amely a villában történt erőszak kapcsán fogalmazódott meg az emberekben, még egy agyturkászt is beküldtek hozzájuk, hogy elsimítsa bent a kedélyeket és kielégítse az elutasító véleményt megfogalmazó kommentelők igényeit.

 

Lenyugodtunk?

A lámalelkű Bibi bocsánatot kért a köpködésért, a papagájnevű Rico is megbánta bűneit. Az RTL látszólag elsimította az ügyet. Sőt, empátiát próbáltak meg kiváltani a nézőből azáltal, hogy a gyermekkori és a vetélési traumák felszínre hozásától minden villalakó úgy bőgött, mint egy csecsemő.

 

Nálam ez nem vált be, ugyanakkor felmerült bennem a kérdés: tényleg azt kell hallgatnia a fiataloknak, hogy egy 20 év körüli már kétszer elvetélt? Mit akarnak ezzel elérni?

Ez nem edukáció.

 

Tényleg megoldották a helyzetet?

Minden valószínűség szerint nem, ez csak egy átmeneti „nyugalom szigete” állapot. Aki eddig erőszakos volt, az három – vagy akár öt – napi pszicho foglalkozás után nem lesz kezesbárányka. Az idő múlásával visszatérnek a feszültségek és újfent egymásnak esnek, mert hát ugye a bezártság, meg a proliság nagy úr!

De addig, amíg ez nem következik be,

marad háttérzajnak...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére