Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hont András igazi arca

Forisek Ádám

2019.03.07. 15:15

Ha van valaki a bevándorláspárti táborban, aki igazán visítva tud sivalkodni, az Hont András. Összegyûjtöttük "legszebb" agymenéseit, hogy lássuk, hol is tart ma a "mi drága ellenzékünk."

Kezdjük azzal, hogy a HVG-ben az SZDSZ-es kemény magot képviselő Hont hogyan vélekedik mondjuk a kormánypárti újságírókról:

Abban hiszek, hogy Gábor Lászlót és mindenkit, akinek az origohoz (sic!) köze van, egyszer úgy megerőszakolja valaki, hogy soha többé nem tudnak lábra állni.”

Szerencsére az Origo mellett nekünk is kijutott a liberális toleranciából. Heller Ágnessel kapcsolatosan így írt:

Ha Kovács Zoltán, az összes 888-as féreg, a magyartalan idióták egymás tetejére állnak, akkor sem érik el annak a 89 éves néninek a bokazokniját, aki négy földrész egyetemein tanított."

Még mielőtt azt hinné valaki, hogy csak az újságírók frusztrálják őt, gyorsan idézzük ide, hogyan kommentálta a Magyar Kétfarkú Kutya Pártot bírsággal sújtó ÁSZ-döntést:

A jó, k.va, .nyátok, b...tok, sz.jba, t.tűl.da g.cik."

A magyar válogatott andorrai mérkőzése kapcsán is előbugyogott belőle a magyarok szeretete. A szurkolókról így írt:

Ami miatt valóban szégyellni kéne magunkat a világ előtt az az, hogy időről időre ráengedünk mit sem sejtő európai városokra néhány száz elborult neandervölgyit (sic!) náci tetkóval vonulni Marseille-ben, kedélyesen buzizni Lisszabonban, borogatni Bukarestben. Ott kéne őket felejteni valahol, hozzanak létre számukra egy no-go zónát vagy egy állatkertet."

Nézzük, hogyan vizsgázik alapvető emberi erkölcsiségből:

A barcelonai áldozatokat mérhetetlenül sajnálom, Arthur J. Finkelsteint nem. És remélem, ugyanoda kerül, mint a merénylő."

Végezetül pedig álljon itt egy fantasztikus agymenés arról, hogy miképp is "oldaná" meg Hont András a migrációt:

amikor a világ túlnépesedik, pici országok népesedési versenye döbbenetes ostobaság. A mi leszármazottaink néhány árnyalatnyival sötétebb színűek lesznek, mint mi."

Ezek után bátran kérdezzük olvasóinkat:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére