Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hülyék 2018: az MSZP beszólt Tarjányiéknak

888.hu

2017.09.29. 14:30

Az MSZP szerint a Tarjányi Péter, Lattmann Tamás és Bodnár Zoltán nevével fémjelzett Magyar Progresszív Mozgalomnak az egyetlen célja az, hogy ne Botka László legyen az MSZP miniszterelnök-jelöltje.

A Tarjányi Péter nevével fémjelzett  Magyar Progresszív Mozgalom csütörtökön bontotta ki szárnyait, és szorongatta meg vele az emeszpé éppen aktuális miniszterelnök-jelöltjét.

Az alternatív valóságban élő, baloldalhoz közel állók meg is nevezték a saját alternatív, hipszter, nyugatos, cool miniszterelnök-jelöltjüket, mert szerintük Botkával nem lehet nyerni, civil, pártok fölött álló jelölt kell.

Tarjányiék ámokfutására az MSZP közleményben reagált. Szerintük Tarjányi Péternek, a Magyar Progresszív Mozgalom alapítójának a mai nyilatkozata nem a kormányváltást, hanem a Fidesz hatalomban tartását szolgálja.

Az MSZP és miniszterelnök-jelöltjének, Botka Lászlónak az ajánlata a többi ellenzéki párt számára továbbra is érvényes, várjuk a tárgyalásokat.

A szocik a közleményben tisztázták, hogy ők a mostani kormányt akarják megbuktatni és nem az ellenzéket. Olyan időket élünk, hogy ezeket tényleg fontos már az elején leszögezni. A miheztartás végett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére