Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így estek neki a férfinak az oroszlánok

Tóth Dalma

2016.05.22. 11:28

A férfi az oroszlánokkal akarta széttépetni magát.

Egy férfi bemászott az oroszlánokhoz, majd odabent levetkőzött meztelenre és elkezdte ingerelni az állatokat. Amikor az állatgondozók megpróbálták megmenteni a fiatal férfit, véletlenül őt lőtték nyakon nyugtatólövedékkel az oroszlánok helyett. A Santiagoi Állatkert látogatói pedig végignézhették, ahogy ezek után éles tölténnyel lelőtték a két oroszlánt. A hivatali jelentések szerint a férfi öngyilkosságot akart elkövetni. Helyette sikerült két oroszlánt megöletnie.

Az öngyilkos merénylőt Franco Luis Ferradanak hívják és még csak 20 éves. A látogatók szerint amikor bemászott az oroszlánok közé, az állatok nem is törődtek vele, csak akkor figyeltek fel Francora, amikor elkezdte ingerelni őket.

A gondozók először próbálták elvonni az állatok figyelmét. Rájöttek, hogy ezzel nem érnek el semmit, ezért nyugtatólövedékkel próbálkoztak, de az oroszlánok helyett a férfi nyakát találták el. Amikor az állatok rátámadtak a férfira, az állatgondozó éles lőszerrel lelőtte mindkét oroszlánt, aminek a hatalmos tömeg is szemtanúja lehetett.

Francot fej- és medencesérüléssel került kórházba, a két oroszlán pedig meghalt.

Az esetet vegyes érzelmekkel fogadta a társadalom. Az állatkert szabályzata szerint az első helyen az emberi élet áll és bár szomorúak, hogy elvesztettek egy nőstény és egy hím oroszlánt, ez volt a legjobb amit tehettek. Ennek következtében az online média felrobbant az eset hallatán és sokan elítélik az állatkert eljárását. Szombat este az állatkert előtt gyertyákat gyújtottak az oroszlánokért. Az orvosok szerint Franco fel fog épülni a sérüléseiből.

(TheGuardian)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére