Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ilyen az, amikor egy maroknyi szoci a nemzet miatt aggódik

888.hu

2017.09.04. 11:28

Vásárhelyi Mária ügyeletes és megbízott fõállású rettegõ Facebook-oldala aranybánya mindazoknak, akik a 2017-es szocialista néplélekre kíváncsiak. Oly mértékû gyûlölet, félinformáció, uszítás és zsigeri káröröm az egész magyar interneten nincs, mint amennyi Vásárhelyi Mária közösségi oldalára szorult.

Vásárhelyi Mária a letűnőben lévő eszdéeszes szubkultúra velünk élő maradványa, kicsit olyan, mint Voldemort egyik lélekdarabja, már semmire sem jó, de itt marad és mérgezi a lelket.

Nos, a baloldal álló vörös csillaga tényleg nem érdemel sok karaktert, csupán annyit érdemes tudni róla, hogy az Élet és Irodalom gyűlöletújság egyik szerzője, ám áldatlan tevékenységét a 168 Óra hasábjain is kifejti; öröm az ürömben, hogy öntudatos szocialistaként a magvasabbnál magvasabb gondolatait a saját Facebook-oldalára írja, így kímélve meg több ezer kivágandó fát és egy tetemes nyomtatási költséget a csőd szélén álló emeszpének.

De térjünk vissza a 2017-es baloldal lelkivilágához. Ha jól értem a posztot, akkor azért kesereg egy névleg magyar baloldali, mert a magyar közönség a magyar válogatottat ünnepelte, és eközben a Himnuszt énekelte. Az internacionálén és a munkásmozgalmi dalokon edződött fülek némileg összerezzenek a Himnusz hallatán, de könyörgöm, 2017 van, próbáljuk meg levetkőzni a bennünk élő Kádár Jánost.

A teljes poszt így hangzik:

"Ha jól értem a magyar válogatott 1:0-ra kikapott a portugáloktól és ezzel a matematikai esélye is elszállt annak, hogy részt vegyünk a jövő évi világbajnokságon. Ehhez képest a közönség eksztatikus állapotban ünnepli a magyar focistákat, eléneklik a tiszteletükre a himnuszt, a focisták megdicsőülten állnak vigyázzban és az állami televíziónak nyilatkozó csapat tag felemelő érzésről beszél. Nyilván ezt is a régen tépő balsors számlájára írják. Talán szólni kéne, hogy a futballt gólra játsszák."

A kommentszekcióban amúgy érdekes figurák is feltűntek, többek között Békesi Laci bácsi volt pénzügyminiszter is hallatta a hangját, aki a jó öreg Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem docense, majd az MSZMP Budapesti Bizottságának gazdaságpolitikai titkára és az MSZMP Központi Bizottsága közgazdasági munkaközösségének is a tagja volt.

Ezek a drága jó kommunista elvtársak (remélem nem sértem meg Laci bácsit, ha lekommunistázom, ha a szívére venné, akkor innen kérem az elnézést) ezek után azon siránkoznak, hogy a Fidesz kisajátította a nemzeti politizálást. Felteszem, hogy a büszkén vállalt magyarságra és a Himnusz éneklésére gondol László elvtárs, aki egyúttal elárulja a 21. századi baloldaliság új irányát is.

"Szerinte ugyanis a baloldali ellenzék, amíg képes az identitást, érzelmi azonosulást erősítő üzenetekre és cselekedetekre, nem szerzi vissza a hazaszeretet, nemzeti büszkeség, együvé tartozás attribútumait - az ifjúság megnyerésétől kezdve a sporton, a határon túli magyarok ügyén át a nemzeti ünnepekig - addig Orbánék uralni fogják a többség érzelmeit és így sajnos szavazatait is."

Csettinthet az egyszeri baloldali, megvan a megoldás. Merjünk magyarok lenni és majd jönnek a szavazatok.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére