Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Irigykednek a jobbikosok a kormánypártokra, amiért sikeresebben szólítják meg a fiatalokat

Prokaj Dávid

2021.08.17. 16:40

A Jobbik zsebportálja, az Alfahíren jelent meg egy miniinterjú az ifjú jakabista Beleznay Zsuzsannával, aki nem keveset állított, minthogy a fiatalok „fogékonyabbak” a Jobbik kommunikációjára. Ennek csupán egy dolog mond ellent: az pedig a valóság.

 

Beleznay Zsuzsanna szemmel láthatóan határozottan rálépett a „karácsonygergelyi” útra. Nem tudni hogy vajon megunta volna a terézvárosi alpolgármesteri pozícióval járó munkát, mindenesetre megméretteti magát Gyurcsány Ferenc szimpátiaversenyén (amit valami oknál fogva előválasztásnak csúfolnak a baloldali politikusok). Bízzunk abban, hogy Soproni Tamás mellett ő még legalább ellátja azt a feladatot, amivel 2019-ben a választók megbízták, de a kampány közeledtével ez hiú ábránd...

Beleznay arra a kérdésre, hogy vajon hogyan képes a Jobbik az egyik legnépszerűbb párt lenni a fiatalok körében (arról nem közöltek információt, hogy ezt a friss felmérés ki csinálta és hol lehet elérni...), azzal érvelt, hogy Jakab Péter bátorkodott a tömegben csápolni egy Scooter-koncerten az EFOTT-fesztiválon.

Értik, a fiatalok között! Nyilván életszerű az, hogy csupán azért buliztak a fiatalok a koncerten, hogy érezhessék a közelükben Jakab vidéki auráját.

Még az a szerencse, hogy nem vitte el a fekete autó ebben a fene nagy diktatúrában a pártelnököt. Mert ebben az országban a fiatalok mellett még a bohócsipkás is szabadon bulizhat egy EFOTT fesztiválon, annak ellenére is, hogy máshol tombol a koronavírus delta variánsa.

Naivitás persze azt feltételezni, hogy akár Jakab, akár Beleznay megemlítette volna a fiataloknak azt, hogy valójában kinek köszönhetik ezt a nagyfokú szabadságot. Hiszen ne felejtsük el: ha a baloldalon múlt volna, még mindig be lennénk zárkózva a négy fal közé.

De a jó hír az, hogy anélkül is tisztában vannak ezzel a fiatalok nagy többsége, hogy bármiféle tisztességes tájékoztatást megeresztenének feléjük a jobbikosok. Nekik a prolihergelés lett kiosztva házi feladatnak.

A fiatalok többsége ugyanis tetszik-nem tetszik nem politikai tartalmakkal és hírekkel kelnek és fekszenek. És ez rendben is van.

Viszont ők se vakok, látják és meg is élik azokat a dolgokat, amiket a kormány nyújt nekik.

Megélhették idén nyáron az Európa-bajnokság minden szép pillanatát, ahol telt házas mérkőzéseken szurkolhattak a magyar válogatottnak, valamint még fesztiválokra is eljuthattak. És ebben a mai világban igenis nagy dolognak számít, a jobbikosoknak ugyanis elég csak körbenézniük Európában hogy miféle korlátozásokat vezetnek be a koronavírus miatt.
Miközben a Balatonon nem lehet kettőt lépni, annyira tele van a „magyar tenger”' vidáman szórakozó fiatalok zsivajával. És akkor még meg se említettük, hogy mennyire okád attól a baloldal, hogy a magyarok megünnepelnék az országuk születésnapját.

Na de menjünk tovább!

A riporter egy újabb hazugságot foglalt bele a kérdésébe akkor, amikor azt állította, hogy „a fiatalok körében inkább az ellenzéki szimpátia dominál”. Már ott hibázik ez az állítás, ha megnézzük és összehasonlítjuk az ifjúsági szervezetek elnökeinek Facebook-követők számát.

Kezdjük mindjárt a Fidesz ifjúsági társszervezetével, a Fidelitas elnökével, Illés Boglárkával, akit 18 490 személy kedveli és követi, ezzel szemben a Jobbik IT elnöke, Keresztesy Gergő csupán 7002 főt tud felmutatni maga mögött a közösségi oldalon.

Ha ehhez még hozzávesszük Rácz Zsófiát, a fiatalokért felelős helyettes államtitkárt, aki 6226 személyhez tudja eljuttatni a kormány fiatalokra vonatkozó információit, akkor jól látható, hogy az újabban egy ifjú, baloldali gyurcsányistává vedlett Jobbik még igencsak le van maradva.

 

Tisztelt Beleznay Zsuzsanna!

Azt legfeljebb csak Önök akarják elhitetni a megvezetett és felaprózódott táborotoknak, hogy a kormánypártok csupán „öregurak játszótere”.

A fiatalok ugyanis – ahogyan az idősek is – alakíthatják a kormány politikáját, erre kiváló eszköz a nemzeti konzultációk és a népszavazások amik ellen egyébként olyannyira hiperventilláltok, hogy még egy demokratikus eszköztől is azonnal megriadtok.

És ha már az a kérdés, hogy mivel segítené a kormány a fiatalok életben való boldogulását? Itt erről egy összeállítás:

Forrás: Varga Judit Facebook-oldala

 

Megértem, ha ez a baloldali párttá lezüllött Jobbiknak ez rendkívüli mértékben fáj, hiszen akinek már oly illedelmesen hajbókolnak plusz parlamenti székekért cserébe, ő nem ezt a politikát támogatta 2022-2010 között. Csupán rendkívül szomorú azt tapasztalni, hogy a fiatal képviselőjelölt a Gyurcsány-korszakot sokkal szimpatikusabbnak tartja, miközben saját generációjának viszont segítő kezet kíván nyújtani.

 

Borítókép: Fidelitas hivatalos Facebook-oldala

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére