Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ismét hazudott a HVG

888.hu

2018.11.19. 20:55

Ezúttal Joó Hajnalka próbálkozott be egy független, objektív lejáratással. A lejáratás áldozata megkérte a HVG-t, hogy vegye le a cikket, ám a saját bevallása szerint a szakmai szempontokra kényes lap nem reagált. Per lesz belõle.

"A választóival nem áll szóba, de irodát közel félmillióért bérel Miskolcon a fideszes Hubay György" – olvasható a HVG-ben. A kriptokommunista lap címében egy hazugság és egy csúsztatás szerepel. Az érintett, Hubay György lapunkhoz juttatta el levelét, amelyben hazugsággal vádolja és perrel fenyegeti a HVG-t.

"A hvg.hu azt állítja, hogy közel félmillió, azaz 496 ezer forintért, bérlek nem is „abszolút belvárosi részen” irodát Miskolcon. A cikk szerzője, Joó Hajnalka, azt is állította, hogy „Ingatlanértékesítésben jártas miskolci forrásaink teljesen irreálisnak nevezték az iroda közel félmilliós bérleti díját...” A cikk szerzője az olvasók szándékos megtévesztése érdekében a bérleti díjhoz hozzászámolta az ingatlan rezsiköltségét is, míg a többi esetben ezt elhagyta. Így úgy tünteti fel a bérleti díjat, mintha az 496 ezer forint lenne.

Ezzel szemben a tény az, hogy az ingatlan bérleti díja szerződés szerint 313.950Ft + Áfa, összesen 398.716 Ft. A cikk szerzője, Joó Hajnalka, maga állapítja meg egy bekezdéssel később, hogy a hasonló, vagy nagyobb ingatlanok bérleti díjai ugyanezen belvárosi utcában 335, 358 valamint 398 ezer forintba kerülnek.

Vagyis az Országgyűlés hivatala által bérelt ingatlan abszolút, még a cikkszerző által is elismert piaci árfekvésben van. Az ingatlan bérleti díját pedig rendelet szabályozza, hiszen önkormányzati tulajdonban áll. A bérbeadást pedig az önkormányzati ingatlanokat kezelő Miskolc Holding bonyolította az Országgyűlés Hivatalával. Az iroda bútorozatlan bérlemény."

A hülyeségek, hazugságok és csúsztatások sora folytatódott.

"A hvg.hu cikke hamisan állítja, hogy Csöbör Katalin országgyűlési képviselőnek nincs az Országgyűlés Hivatala által bérelt irodája Miskolcon.

Ezzel szemben a tény az, hogy Csöbör Katalinnak van irodája Miskolcon a Kossuth utca 16-ban, ami nem közvetlen belvárosi fekvésű és mindössze 76 nm. Ennek bérleti díja 130.000 Ft +Áfa, vagyis 165.100 Ft, ami ugyancsak megfelel az önkormányzat rendeletben rögzített árképzésének."

Hubay szerint hazugság, hogy nem találkozna a választóival.

"A hvg.hu hamisan és becsületsértően állította, hogy a választóimmal nem állok szóba. Joó Hajnalka újságíró állítását arra alapozza, hogy nem tartok képviselői fogadóórát, és utolérhetetlen vagyok a választóim számára.

Ezzel szemben a tény az, hogy hivatalos fogadóórát 2018.07.24. 17:00-tól tartottam, ahol a velem személyesen találkozni akaróknak kivétel nélkül minden lehetőséget megadtam problémáik elmondására és többeknek segítségére voltam. A fogadóóra helyszíne Miskolc, Bagolyvár volt.

2018. szeptember 28-án a Salkaházi Sára nyugdíjas program vezetőjeként közel ezer szép korú választónak számoltam be nyilvánosan képviselői munkámról, majd a rendezvény közel száz asztalához személyesen is odamentem a választókkal való személyes találkozás érdekében.

Ezen kívül közvetlen kormánypárti szavazóimnak hivatalosan számoltam be képviselői munkámról 2018. október 4-én a miskolci ITC székházban, ahol a rendezvény több mint 200 résztvevőjének lehetősége volt személyesen is kérdéseket intézni hozzám.

Legutóbb pedig október 30-án 17 órától voltam ugyancsak az ITC székházban nyílt fórumon az „Európa jövője” rendezvényen, ahol mind a sajtó, mind a választók számára rendelkezésre álltam nem csak a rendezvény keretén belül, hanem személyesen azon kívül is.

Hivatalos, a helyi médiában meghirdetett fogadóórát pedig novemberben és decemberben is tartok."

A képviselő helyreigazítási kérelemmel fordult a kommunista laphoz, ám hiába, ezért perelni fog.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére