Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ismét nagyot hazudott a 444

888.hu

2017.04.16. 16:58

A Soros György által kitartott 444 két migránssimogatás közepette terrorizmus pártolásával vádolta meg a magyar hatóságokat. Szerencsére lebuktak, így helyreigazítást tettek közzé. Jól jellemzi a liberális kettõs mércét, hogy a 444 a helyreigazítást közlõ cikk alatt letiltotta a kommenteket, pedig õk a szólás- és véleményszabadság zászlóshajói. Persze a 444-es safe-spacebe a tõlük eltérõ vélemény már nem fér bele.
Ezt hazudták:

Sors György lapja 2016-ban a:  "Négy napig sem tartott olyan magyar anonim SIM-kártyákat szereznem, mint amilyeneket az ISIS-es terroristák is használtak Nyugat-Európában" című cikkükben valótlanul állították, hogy "a magyar hatóságoknak, a TEK-nek, a titkosszolgálatnak fogalma sem volt arról, hogy magyar SIM-kártyákat használtak az ISIS-es terroristák, amíg erről az Abdeslam után nyomozó belga rendőrök nem szóltak nekik."

A valóság ezzel szemben az - írják:

"hogy 2015 novemberében egy Európán kívüli titkosszolgálat egyetlen magyar mobiltelefonszámról tájékoztatta a TEK felderítéssel foglalkozó munkatársait a párizsi terrortámadásokkal összefüggésben. Ennek az egy telefonszámnak alapján, de saját, önálló felderítés eredményeként derítették ki, hogy a Saleh Abdeslam csoportjából hat terrorista is magyar SIM-kártyát használt, és szintén a saját felderítés eredményeként állapították meg, hogy ez a hat SIM kártya is egy több százezres anonim csomagnak a része, amit egyetlen hajléktalan nevére aktiváltak bűnözői csoportok."

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére