Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab-imitátor hódít a Parlamentben

888.hu

2022.11.03. 09:20

Új Jakab Péter-imitátor bontogatja a szárnyait a Parlamentben. Bedő Dávid, a Momentum országgyűlési képviselője a nép pártjára átállt jobbikos exelnök babérjaira tör. A legendás bőrdzseki, farmer kombó helyett azonban – egyelőre – nyakkendő nélküli, fekete gombos fehér inget, szolid, sötét öltönyt és elődjéhez fogható hatalmas arcot visel. Kezdetnek ez is megteszi.

 

MTI/Balogh Zoltán

 

Kellő magabiztosság nélkül persze nem érdemes politikával foglalkozni. Bedő képviselő úr nyilván a kelleténél nagyobbat kortyolhatott az önbizalom mélységes kútjából, hiszen kivételes elszántságot sugározva emelkedett szólásra a Tisztelt Házban. A kezében tartott papírlap szinte meg sem rezzent, amikor mondandójának nagyobb nyomatékot adva szét-széttárta karjait és ritmusosan hadonászva, szemtelenül önelégült ügyészként vonta kérdőre a kormányfőt a rezsiszámlái mértékével és lakóhelyével kapcsolatban. Olyan stílusban, ahogy bizonyos Andrej Visinszkij kérdezgette anno Nyikolaj Buharin vádlottat.

 

A gesztusain persze még akad csiszolni való bőven, de – kétség sem férhet hozzá – hamar beérheti Jakab Pétert. Mondanivalójának barlangrajzhoz hasonló egyszerűsége egyelőre meg sem közelíti az ex-jobbikos vezérét. Persze gyakorlat teszi a mestert, Bedő képviselő úr szorgalmával valószínűleg nincs baj, tükör is van otthon, legfeljebb azon érdemes elgondolkodnia, hogy letegye a szemüvegét. Azzal ugyanis sokkal inkább egy túlterhelt adóellenőrre, mintsem a nép egyszerű és nagyszerű szószólójára hajaz.

 

Nem szégyen tanulni, könnyen elérhetőek Jakab Péter korábbi parlamenti megnyilvánulásai, némi gyakorlás és egy jó kontaktlencse segítségével túl is szárnyalhatja a mestert. Előbb, utóbb Bedő képviselő úr is elég tapasztalt lesz ahhoz, hogy nagy nyilvánosság előtt parizert rágcsáljon.

Innen pedig már csak egy aprócska lépés a krumplis zsák.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére