Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab újabb bukásra készül

Horváth K. József

2021.05.20. 16:50

Jakab Péter, a Jobbik elnöke nem nyugszik addig, amíg a levesbe nem lökik.

 

Október végén történt, hogy krumpliszsákos parlamenti fellépéséért Kövér László házelnök 4,4 millió forintra büntette házszabályt sértő viselkedéséért. Tudta jól, hogy magatartása szankcionálható, ennek ellenére megpróbálta odavinni a zsák krumplit Orbán Viktorhoz. A kudarc azonban nem szegte kedvét, meg a hatalmas büntetés sem, amit egy havi háromszázezer forintot kereső állampolgár közel tizenöt hónap alatt lenne képes törleszteni, ha semmi másra nem költene.

Jakab azóta is minősíthetetlen kifejezéseket használ az ország házában. Úgy tesz, mint akinek a pénz nem számít. Legutóbb a kormánypárti képviselőket és a ház elnökét ficsúrozta le, és biztos benne, hogy Kövér Lászlótól – nagyon helyesen – újabb büntetést fog kapni.

Ki ez a Jakab, akinek nem számít a parlament méltósága? Ki ez a Jakab, aki eljátssza a parizeres szegény legényt, miközben tesz a sokmilliós büntetésekre?

Honnan vannak a milliói? Csak nem újsütetű milliárdos haverjától, a Böszmétől, akihez befektette máig rasszista pártját a hatalom megszerzése érdekében?

Ma éjjel azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a miniszterelnökről dehonesztáló képet vetített a Parlament falára. Úgy megtöltötte ettől a mellét a büszkeség oxigénje, hogy majd’ elszállt.

Jakabnak sosem volt épkézláb üzenete az emberekhez. Tőkéje: Orbán-fóbiája. Négy éve ezt plakátolták ki: „Ti dolgoztok. Ők lopnak.” Ordas nagy bukta lett belőle.

Most sem lesz másképp. Pedig az Orbán- és Fidesz-gyűlölő Jakab van olyan pofátlan, hogy a Fidesz hátán akar felmászni a népszerűség Csomolungmájára. Rasszistából kormányfő? Ugyan!

Gyurcsánynak nyilván csak addig van rá szüksége, amíg esetleg meg nem nyerik a választást.

Aztán Petike mehet szépen a levesbe.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére