Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jávor Benedek máris lepacsizott Magyarország ellenségével

888.hu

2018.09.04. 17:05

A Sargentini-jelentés címet viselõ fércmû névadójával Jávor Benedek máris lepacsizott, és mosolyogva készül a hazánkat elítélõ nyilatkozat elfogadására.

A Sargentini-jelentés címet viselő fércmű névadójával Jávor Benedek máris lepacsizott, és mosolyogva készül a hazánkat elítélő nyilatkozat elfogadására.

Az LMP, a Párbeszéd Magyarországért, majd a Párbeszéd színeiben politizáló Jávor Brüsszelben futott össze Judith Sargentinivel, akinek egy igen hiányos, felületes, egyoldalú dokumentummal sikerült körbehakniznia a liberális médiát, amelyben azt állítja, hogy Magyarország már megint nem demokrácia.

Többen úgy vélik, hogy a Sargentini-jelentés egy intézményesített bosszú Magyarországgal szemben, mivel a magyar kormányzat nem hajlandó behódolni a brüsszeli föderalistáknak.

A jelentéstevő amúgy egy holland bevándorláspárti képviselő, aki úgy készítette el a jogi nyilatkozatot, hogy semmilyen felsőfokú végzettsége nincsen, nemhogy jogi diplomája.

A baloldal rendre elárulja a hazáját

Az Európai Parlamentben ülő magyar baloldali képviselők általában saját hazájuk ellen szoktak szavazni és felszólalni. Behódolnak az brüsszelitáknak, és rendre szem elől tévesztik a magyar érdekek képviseletét. A bevándorlás kérdésében nagyrészt a nyugati liberális álláspontot képviselték, élesen támadva Magyarországot.  

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére