Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jobbik: Boldog hanukát!

888.hu

2017.12.12. 11:35

Vona pártja idén is küld minden egyes zsidó szervezetnek hanukai üdvözlõlapot.

A névleg cukisodó, de a felszín alatt még mindig szélsőségesen buta Jobbik már a tavaly is köszöntötte a zsidó közösségeket hanuka alkalmából. Akkor szinte minden zsidó szervezet éles kritikával illette a pártot, sőt a Köves Slomó vezette Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség nyílt levélben utasította vissza a Jobbik dörgölőzését.

Azóta sok víz lefolyt a Volgán, Heller Ágnes és Konrád György már tövig benyalt Vonának, nem is beszélve a Nagykörúton belüli, talaj-, eszme- és ideológiavesztett értelmiségről, akik már vígan és dalolva isszák Vona Gábor szavait a Spinoza Házban.

A 888-nak megerősítették, hogy a Jobbik idén is küld minden egyes zsidó szervezetnek hanukai üdvözletet. Már pénteken feladták a leveleket, így feltehetően a napokban minden egyes zsidó szervezeti vezető kézhez kapja azokat.

Köves Slomó, a magyarországi zsidóság egyik vezető rabbija korábban úgy nyilatkozott, hogy

 . . . a Jobbik számtalanszor tanúbizonyságot tett arról, hogy a hazai zsidó közösség tagjait nem tekintik a magyar nemzet egyenlő elbírálást érdemlő tagjainak. Vona Gábor 2013-ban úgy nyilatkozott, hogy a zsidóság világuralomra tör, egyben az Izrael és Magyarország közötti diplomáciai kapcsolat megszüntetését szorgalmazta."

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére