Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jobbik: Boldog hanukát!

888.hu

2017.12.12. 11:35

Vona pártja idén is küld minden egyes zsidó szervezetnek hanukai üdvözlõlapot.

A névleg cukisodó, de a felszín alatt még mindig szélsőségesen buta Jobbik már a tavaly is köszöntötte a zsidó közösségeket hanuka alkalmából. Akkor szinte minden zsidó szervezet éles kritikával illette a pártot, sőt a Köves Slomó vezette Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség nyílt levélben utasította vissza a Jobbik dörgölőzését.

Azóta sok víz lefolyt a Volgán, Heller Ágnes és Konrád György már tövig benyalt Vonának, nem is beszélve a Nagykörúton belüli, talaj-, eszme- és ideológiavesztett értelmiségről, akik már vígan és dalolva isszák Vona Gábor szavait a Spinoza Házban.

A 888-nak megerősítették, hogy a Jobbik idén is küld minden egyes zsidó szervezetnek hanukai üdvözletet. Már pénteken feladták a leveleket, így feltehetően a napokban minden egyes zsidó szervezeti vezető kézhez kapja azokat.

Köves Slomó, a magyarországi zsidóság egyik vezető rabbija korábban úgy nyilatkozott, hogy

 . . . a Jobbik számtalanszor tanúbizonyságot tett arról, hogy a hazai zsidó közösség tagjait nem tekintik a magyar nemzet egyenlő elbírálást érdemlő tagjainak. Vona Gábor 2013-ban úgy nyilatkozott, hogy a zsidóság világuralomra tör, egyben az Izrael és Magyarország közötti diplomáciai kapcsolat megszüntetését szorgalmazta."

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére