Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jobbikos tüntizõ a rendõrnõnek: "három hónapja baszták meg utoljára"

888.hu

2018.04.16. 18:08

A hétvégi tüntetés szellemi színvonalát jól jellemzi az alábbi videó. Egy jobbikos szervezõ a rendõrnõt alpári módon sértegeti, közben jóízûen cigányozik, mindezt baloldali és liberális háttértámogatással.

Baloldali médiasegédlettel a jobbikosoknak sikerült lejáratniuk magukat. Liberális propagandista legyen a talpán, aki ezek után is megpróbálja eladni nekünk, hogy ezek békés, liberális, européer demokráciaféltők. A szójalattés vegán libsik mellett a szombat másik ékességei azok a jobbikos értelmiségiek voltak, akik már annyira cukikká és szelídekké váltak, hogy nem eszik meg a szocikat és a 444-es újságírókat, de szívesen megerőszakolnának egy rendőrnőt.

Nézzük a videó leiratát és annak tartalmi, formai elemeit

Egy csávó jobbikos pólóban odamegy a Parlamentet védő rendőrsorfal elé és tisztán hallhatóan két lényegeset mond:

Nézd már azt a fapinát! Három hónapja baszták meg utoljára. Pókos a pinája. Nézz rá, hogy mosolyog, baszd meg, tuti igaz!”

Majd így folytatják a visszamaradott néppártosodottak:

Nézd, el is megy hátra, baszd meg, a fapina! Jött helyette egy kancigány.”

A második mondat azt követően hangzik el, hogy feltehetően az őt ért verbális agresszióra válaszul a kedvesen mosolygó szőke hajú rendőrnőt az osztagparancsnok hátrébb küldi a sorfalban, így védve meg a hölgyet a további verbális agressziótól.

Érdemes megnézni a teljes videót, gyönyörű az összkép. Heller Ágnes legyen a talpán az, akinek nem csordul ki a könnye a sok szeretettől és békétől.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére