Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jobbikos tüntizõ a rendõrnõnek: "három hónapja baszták meg utoljára"

888.hu

2018.04.16. 18:08

A hétvégi tüntetés szellemi színvonalát jól jellemzi az alábbi videó. Egy jobbikos szervezõ a rendõrnõt alpári módon sértegeti, közben jóízûen cigányozik, mindezt baloldali és liberális háttértámogatással.

Baloldali médiasegédlettel a jobbikosoknak sikerült lejáratniuk magukat. Liberális propagandista legyen a talpán, aki ezek után is megpróbálja eladni nekünk, hogy ezek békés, liberális, européer demokráciaféltők. A szójalattés vegán libsik mellett a szombat másik ékességei azok a jobbikos értelmiségiek voltak, akik már annyira cukikká és szelídekké váltak, hogy nem eszik meg a szocikat és a 444-es újságírókat, de szívesen megerőszakolnának egy rendőrnőt.

Nézzük a videó leiratát és annak tartalmi, formai elemeit

Egy csávó jobbikos pólóban odamegy a Parlamentet védő rendőrsorfal elé és tisztán hallhatóan két lényegeset mond:

Nézd már azt a fapinát! Három hónapja baszták meg utoljára. Pókos a pinája. Nézz rá, hogy mosolyog, baszd meg, tuti igaz!”

Majd így folytatják a visszamaradott néppártosodottak:

Nézd, el is megy hátra, baszd meg, a fapina! Jött helyette egy kancigány.”

A második mondat azt követően hangzik el, hogy feltehetően az őt ért verbális agresszióra válaszul a kedvesen mosolygó szőke hajú rendőrnőt az osztagparancsnok hátrébb küldi a sorfalban, így védve meg a hölgyet a további verbális agressziótól.

Érdemes megnézni a teljes videót, gyönyörű az összkép. Heller Ágnes legyen a talpán az, akinek nem csordul ki a könnye a sok szeretettől és békétől.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére