Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Juhász Péter rongálásra buzdít

Bokor Gábor

2016.09.05. 08:58

Míg az Együtt elnöke, Szigetvári Viktor csak szóban kritizálta az óriásplakátokat, addig a párt alelnöke, Juhász Péter bûncselekmény elkövetésére buzdította a híveket.

Szigetvári Viktor, az Együtt nevű törpepárt országos politikai tanácsa előtt szombaton kijelentette, hogy a Fidesz nem egy erős Európát akar, és nem tart igényt a biztonságra.

Ehhez képest a szélsőségesen migránssimogató Szigetvári mindenkit beengedne, sőt még a kvótán felül is befogadna migránsokat. Szerinte biztos így nő majd a közbiztonság... 

A pártelnök azt is elmondta, hogy 20 millióból közös ellen-plakátokat készítenek a Bokros Lajos vezette, ugyancsak 0,000000000000000000000000000001 százaléknyi támogatottságú Modern Magyarországért Mozgalommal, valamint a szintén egy százalék alatti PM-mel. 

A legdurvábbat mégis Juhász Péter dobta ki a hétvégén a Facebook-oldalára, aki egyenesen rongálásra buzdít. 

Juhász ezzel nyíltan szembement a pártelnökkel, ugyanis Szigetvári korábban kijelentette, a mostani kampányukban nem lesz plakáttépés, „csupán” leragasztják a kormány hirdetéseit.

A párt vélhetően nem akart még egyszer akkora pofonba beleszaladni, mint tavaly júniusban, amikor hat aktivistát vittek el a rendőrök, mert letépték a plakátokat. 
Azonban most úgy néz ki, Juhász még a saját pártjának a levesébe is beleköp, amivel tovább sikerülhet rombolnia az amúgy sem rózsás támogatottsági adatokat. 

A rongálásért – ha különösen jelentős a kár – öttől tíz évig terjedő szabadságvesztés is járhat. 

Juhász Péter az első politikus, aki abból csinált karriert, hogy teljes mellszélességgel kiállt a droglegalizáció mellett. A Kendermag Egyesület társalapítója korábban az ellene folytatott bírósági tárgyalásra is kenderrel ment be. 

Ezek után már csak egy kérdés marad: biztos rájuk kell hallgatni? 

(Magyar Idők

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére