Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kálmán Olga szó szerint házhoz ment a pofonért

Bokor Gábor

2019.06.28. 11:20

A „függetlenobjektív ”újságíróból gyurcsányista politikussá avanzsált Kálmán Olga csütörtök este korábbi műsorának, az ATV-n futó Egyenes beszédnek volt a vendége. Azt hihette, hogy majd szépen elmondhatja a párttól kapott szövegkönyvét és ihat majd egy kávét, ehelyett Rónai Egon elég szépen megizzasztotta, mert nem volt hajlandó egyenesen válaszolni.

Kellemetlen helyzetbe került Kálmán Olga, aki most gyurcsányista politikusként ment az ATV Egyenes beszéd c. műsorába csütörtök este. Emlékezetes, Kálmán nem jelent meg szerdán este azon a rendezvényen, ahol kihirdették, hogy az előválasztás nevű bohózaton melyikük kapta a legtöbb szavazatot. A jelen lévő DK-szóvivőtől, Gréczy Zsolttól – aki amúgy korábban szintúgy az ATV-nél volt műsorvezető – többen megkérdezték, hogy Kerpel-Fronius Gábor és Karácsony Gergely mellől hova tűnt Kálmán Olga? Erre a Gyurcsány-párt szóvivőjének az volt a válasza, hogy a párt főpolgármester-jelöltje nem a megfelelő öltözékében volt, így nem tudott elmenni az eredményváróra.

Komoly lehet a baj a DK-n belül, ha már a saját kommunikációjukat sem tudják összehangolni, ugyanis csütörtök este Kálmán Olga teljesen más magyarázattal állt elő. Elmondta, szerinte az volt megbeszélve, hogy a jelöltek a saját helyükön várják majd az eredményhirdetést, ezért ő az aktivistáival volt, így nem tudott elmenni.

Várjon, itt valami nem stimmel. Az a sportoló, aki az eredményhirdetésre nem megy oda, miközben mindenki áll a dobogón, az nem tudja a rendet

– kezdte a szorongatást Rónai.

Kálmán Olga ezek után továbbra is csak azt hajtogatta, hogy egy félreértés, egy technikai malőr volt, nem tájékoztatták a DK-t arról, hogy a Benczúr utcában közös ünnepség lesz. Rónai Egon ezután azzal folytatta, hogy Élő Norbert és Gréczy Zsolt ott volt, szóval ez a megállapítás sem állja meg a helyét.

Én nem tudom, hogy Élő Norbert mit tudott, de ezen az időn már túl vagyunk, nagyon jó lenne ezen túllépni

– folytatta Kálmán Olga, aki egyre kellemetlenebbül érezte magát, minden erejével azon volt, hogy most már beszélgessenek másról, azonban Rónai Egon tovább feszegette a témát.

A műsorvezetőből lett főpolgármester-jelöltnek ezután arra kellett választ adnia, hogy Gréczy miért mondta azt az eredményváró után, hogy Kálmán Olga egy vagy két szinttel a megfelelő alá volt öltözve és emiatt nem tudott megjelenni.

Ebből lett aztán az, hogy nem kapott értesítést, ez két teljesen különböző kommunikáció

– mondta az Egyenes beszéd műsorvezetője.

Kálmán Olga szerint ekkorra ő már az aktivistáival volt, nem akart elmenni, ezért ugrasztották Gréczyt, hogy valaki képviselje a Gyurcsány-pártot.

Nem ott (az eredményvárón – a szerk.) volt a helyem. De lépjünk már túl ezen

– vált egyre ingerültebbé Kálmán Olga.

Az egyik szervező szerint azért nem ment el Gyurcsányék főpolgármester-jelöltje az eredményváróra, mert nem kapott külön meghívót, amin annyira megsértődött, hogy inkább az ismerőseivel maradt.

A DK kommunikációja az elmúlt 48 órában gyakorlatilag megbukott. Elméletileg most azon dolgoznak, hogy Karácsony Gergelyt támogassák, akit azonban jó párszor már átejtettek, valószínűleg majd még láthatunk erre példát.

A teljes beszélgetést itt lehet megnézni:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére