Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony és Fegyőr a focisikerből is levenné sápot

Horváth K. József

2022.09.24. 12:30

A nagyszerű lipcsei győzelem után Karácsony Gergely és Fekete-Győr András megint olcsó népszerűséget keres a Facebookon.

 

„Micsoda sarkalatos győzelem! Szép volt, fiúk! Szép volt, Szalai Ádám!” – írja közösségi oldalán a főpolgármester.

„Nem szép, hanem csodálatos volt, fiúk!” – nyalikázott a meccs után Fekete-Győr András saját közösségi felületén.

Félreértés ne essék, senkinek az örömét nem vonom kétségbe, a Németország felett aratott diadal újabb jelentős lépés azon a magyar futball számára a felfelé vezető úton.

 

A Lipcsébe kiutazott magyar szurkolókkal való közös öröm, a magyar himnusz önfeledt éneklése a pályán, Szalai Ádám kézmozdulatai, amivel meze magyar címerét paskolva nem győzte hangsúlyozni a nemzethez való tartozás mindennél erősebb kötelékét – a kamerán keresztül – nézők millióinak és a lelátón ujjongó, magyar zászlót lengető szurkolóknak ajánlva föl a sikert.

Ez megérinthette Karácsony és Fekete-Győr urakat is. Mint akik azt mondják, megmutatjuk, hogy mi is ehhez a közösséghez tartozunk, mi is együtt örülünk a sok millió magyarral.

Megmutatják, de eddigi sporthoz, labdarúgáshoz, a magyarok közösségéhez fűződő viszonyuk elárulja őket, hogy ez csak a látszat. Ők a lelkük mélyén nem ujjonganak. Nekik azért lehet fontos a győzelem után elvegyülni a boldog magyarok között, mert ebből némi népszerűségcseppeket remélnek magukra hullani. Azt mutatni, hogy ami a magyarok millióinak jó, az nekik is.

Pedig dehogy.

 

Ők a sportsikereknél valójában Farkasházyval érthetnek egyet, aki anno az ATV-ben mondta, „Ha kikapunk, akkor Orbán Viktornak szereztünk egy rossz napot. – Az Önt boldoggá teszi? – Igen, az boldoggá tesz!” Ha viszont győznek a magyarok, akkor Orbánnak jó napja van, ami feltehetően rossz nappal „ajándékozza meg” nemcsak Farkasházyt, de lelkük mélyén a vele rokonszenvező Karácsonyt és Fekete-Győrt is.

Emlékszünk, Karácsony a választási kampányában együtt tartott sajtótájékoztatót Fegyőrrel, amikor kijelentette:
„Az én városomban addig nem épül új stadion, amíg nincsen minden kerületben CT.”
Akkor „stadionstop” néven petíciót is indítottak.

Máskor Fekete-Győr nyilatkozott úgy: „Az nekem nem elég, hogy azért, mert magyar vagyok, nekem szeretnem kell a magyar focit.”

Itt lehet inkább megtalálni az igazság fonalát a két neomarxista-liberális baloldali politikus esetében. A boldog magyarokkal való együtt ujjongás inkább csak a felszín.

 

Ha Fekete-Győr valóban szeretné a magyarokat, akkor tudná, hogy nem Gyurcsány adta meg a határon túliaknak a kettős állampolgárságot, hanem 2010 után Orbán Viktor. Akkor a romániai választási kampányban nem a román jelölt mellett kampányolt volna román nyelven Kelemen Hunor ellenében.

Karácsonynak pedig, ha őszinte érzései volnának a magyarokkal, a budapestiekkel szemben, akkor nem biciklisávokat festegetne, nem emelné a parkolási díjakat, már befejezte volna a 3-as metró felújítást és a Lánchídét is, s nem darázsgarázsok, rovarhotelek „építésével” akarná kiszúrni a választói szemét fejlesztés gyanánt.

Egyáltalán: olyan politikát folytatna, ami az embereknek tetszik. Kirekesztve magát ebből a felemelő közösségből.

Ez lenne igazából csodálatos, fiúk!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére