Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony Gergely szerint a Városligetben van a Nemzeti Múzeum

Pörge Béla

2019.09.04. 16:15

Újra bizonyította alkalmatlanságát a zuglói polgármester, akinek most azt nem sikerült eltalálni, hol van Budapest egyik ikonikus épülete.

Nem kell ahhoz fővárosinak lenni, hogy az embernek legalább sejtése legyen arról, hogy hol is van a Nemzeti Múzeum. Igen alapfokú ismeret, hogy Petőfi Sándor – a legenda szerint – ott szavalta el először a Nemzeti dalt, többek között emiatt gyakran tartanak ott megemlékezéseket, ünnepségeket. Egyébként is a Kiskörút ikonikus épületéről van szó, amit nehéz nem észrevenni, ha az ember arra jár: Karácsony Gergely például a közeli ELTE-ÁJK-n és a BTK-n is tanult, így vélhetően elhaladt „néhányszor” az épület előtt.

Ennek ellenére az ATV keddi műsorában a következőket mondta a főpolgármester-jelölt:

A Nemzeti Múzeum épülete egy olyan brutális épület egy park közepén, amit nagyon nagy őrültségnek gondolom ezt a projektet.

Alább meg is lehet nézni (illetve hallgatni) ezt a csodálatos mondatot!

Az Origo emlékeztet arra, hogy pár hónappal korábban Karácsony Gergely Csepelt Észak-Pestre pozicionálta.

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, Tarlós István az összes ellenzéki jelöltet utcahosszal előzi. Karácsony Gergely mellett még Puzsér Róbert és Berki Krisztián indul a pozícióért: nehéz lenne eldönteni, hogy ebből a triászból ki a legalkalmatlanabb jelölt.

Utcahosszal van lemaradva a három bohóc Tarlós mögött

A közelgő önkormányzati választások kapcsán a Századvég megvizsgálta, hogy a budapestiek hogyan vélekednek Tarlós Istvánról és a teljes mértékben alkalmatlan ellenzéki főpolgármester-aspiránsokról. A kutatás kitért arra is, hogy a választók hogyan látják az egyes jelöltek esélyeit az októberi választáson, valamint hogyan értékelik Tarlós István és Karácsony Gergely politikai kvalitásait.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére