Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony „szánalom szobra” megint Orbánt járatná le

Horváth K. József

2022.08.19. 16:00

Murányi András, a Párbeszéd kommunikációs igazgatója az ATV A nap híre című műsorában való szereplésével akár szégyent is hozhatott volna ex-főnöke, Karácsony Gergely fejére. De ott már annyi van, hogy észre sem venné senki.

 

A volt népszabis természetesen megint a kormányt ekézte. A volt népszabis azt jelenti, hogy anno Murányinak naponta friss papírja volt róla, hogy félrevezeti az embereket egész addig, míg az újság meg nem szűnt. Sajnos sötét mániája ettől még megmaradt.

A tartalmi hamisság mellett most a kioktató stílus volt az, ami még inkább az elviselhetőség minimuma alá szorította Murányi megszólalását. A Párbeszéd – amelyről József Attila úgy beszél, hogy „Porszem mászik gyenge harmaton” – nevében úgy beszél, mintha nekik a kisujjukban is több tudás lenne az egész kabinet szürkeállományánál.

 

Egy kis ízelítő a minapi ATV-s hergelősdijéből. „Mennyivel jobb lett volna, ha ez a válság úgy éri el Magyarországot, a magyar embereket, hogy éppen minden rendben van. Nincs korrupció, befolynak az EU-s pénzek és így tovább. Ehhez képest egy teljesen megroggyant és széthazudott politika révén a magyar embereket egy sípcsonton érő becsúszással érte ez az egész energiaválság.”

Harsogja ezt olyan magas lóról, amelynek a hátáig ő maga legfeljebb sámliról lát föl.

Úgy tesz a párbeszédes porszem, mintha a kormány tehetne arról, hogy a világban, Európában nincs minden rendben. Bizonyíték nélkül korrupcióról handabandázik, miközben eddigi főnöke, Karácsony cuppogva lépdel a kakiban – csak a folyamatban lévő rendőrségi ügyek miatt nincs konkrétabb tényállás.

Nem folynak be az EU-s pénzek, mondja továbbá nagy hangon Murányi. Azok az EU-s pénzek nem folynak be, amelyek visszatartása érdekében – Magyarország folyamatos lejáratása mellett – éppen a baloldal, köztük a Párbeszéd katonái küzdenek legerőteljesebben. Jávornak külön irodája van rá Brüsszelben, Karácsony költségén.

 

És persze a kormány nyakába zúdítja Murányi az energiaválság miatti felelősséget is, amelyet a magyar baloldal által ész nélkül támogatott – az elhibázott uniós adópolitika mellett – az orosz gáz- és kőolajimporttal kapcsolatos uniós szankciók teljesítettek ki. Ennek nyomán Oroszország pénzügyileg nagyon jól járt, röhög a markába, az Unió pedig óriási kudarcot szenvedett. S amelyeket személyesen Karácsony Gergely is támogat, erről vallott ugyanis az álKlicskónak, kijevi főpolgármesternek álcázott humoristáknak, akik videófelvételükkel úgy átverték őt, mint szart a palánkon.

És akkor jön Murányi és a fenti bűzös háttérrel, minden alap nélkül, nulla százalékos választói támogatottsággal elkezd okoskodni. Hogy kiknek a képviseletében? Rejtély. Tovább hülyítve a magyarokat, akik persze csak nevetnek rajta.

A szánalom szobra volt eddig is és az marad ezután is.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére