Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiakadtak az emberek, amiért Schobert Norbi fia nyerte meg a FarmVIP-t

888.hu

2022.12.29. 19:50

Megfeküdte a gyomrukat a bejgli.

 

Eszik vagy isszák a FarmVIP-t?

A sztori rém egyszerű. Fogunk X celebet és elküldjük vidékre, ahol mindenféle izgi feladatot adunk nekik – például készítsenek igazi tollból (!) tollpárnát – versenyeztessük őket először csapatban, majd egymás ellen, végül az nyer, aki rászolgált.

A megmérettetés időtartama egy hónapnál valamivel tovább tart, s a lényeg, hogy ezeket a bájos celebeket maximálisan elvágjuk a külvilágtól – még arról se értesüljenek, hogy hány fok lesz holnapután.

A felhozatal igen színesre sikeredett: versenybe szállt Nyertes Zsuzsa mama (minden elismerésem az övé), a férfiasság mintapéldánya, Vajtó Lajos és Szorcsik Viki is, aki összeszerelmesedett Csutival, de aztán szétmentek, Völgyi Zsuzsi, akinek meggyűlt a baja a pozsonyi kiflivel, valamint ott volt – egyebek mellett – a 17 éves ifj. Schobert Norbert, akinek a cikk Jelentéktelen Írója az írás főszerepét szánja.

Történt ugyanis, hogy ez a fiatal gyermek megnyerte a reality-t és ezzel

kivívta maga ellen a népharagot.

 

 

Előre megírt forgatókönyv alapján nyert

Fogadd el, hogy ez a szomorú igazság!

Minden megvolt írva.

Külön castingoltatták azt a darazsat, amelyik megcsípte Smaltig Dalmát a mezőn, aki miatt kórházba vitték, sőt, azokat a fullánkosokat is, akik Visváder Tamás ujját szurkálták agyon.

 

Mucika, szúrd már meg rendesen azt az ujjat! (…) Jajj, Muci! Ne azt az ujjat, hanem a másikat. Igen, a középsőt! Úgy-úgy!”

– hangzott a szerkesztői utasítás Darázs Aladárhoz és Méh Mihályhoz, akik egyébként korrekt fizut kaptak a mutatványért.

Kimerítő castingon vett részt az a vemhes tehén is, aki a műsor forgatása alatt egyszer csak megellett.

 

Akkor most halljunk egy határozott »Múúúúúúú«-t! Na, ne így! Öblösebben, úgy, hogy érezze a néző, hogy egy farmon van! Valahogy így: Múúúúúúúúúúúúúúú!”

– parancsolták a szerkesztők a tehénnek.

E Sorok Írója szerint egyébként nettó sérültek a jogai a négylábú haszonállatnak: vemhesen húzni az igát egy ilyen nívós műsorban... Érthetetlen! Most hol vannak az állatvédők és a munkajogi jogászok…?

 

Csak nem bejgliznek?

 

A döntőt egyébként Norbika Smaltig Dalmával, egykori luxusfeleséggel vívta. (Egykori, mert elvált, luxus, mert sok pénze volt az exférjnek.)

Többször fordult nagyot az állás, de aztán csodák csodájára Norbi előnyt kovácsolt a hátrányból és nyert.

Természetesen a „nép, az istenadta nép” rögtön csalást kiáltott, mert úgy vélte, hogy a szerkesztők ilyen-olyan módon segítették a fiút.

Segítették is,

megtanították mosogatni!

 

A borjú nép a „puzzle-s” jeleneten akadt ki a leginkább, mondván: Norbi leleste a csajról, hogy hogyan kell kirakni a képet.

Egy: senki nem mondta, hogy nem lehet lesni (egyébként volt már ilyenre precedens a műsorban, csak ott nem Smaltigról lestek, hanem Visváderről).

Kettő: a kirakás után miért nem robbantotta szét a képet a hölgy, így Norbikát még nagyobb hátrányba hozhatta volna. De nem tette.

Nem tette!

 

 

Elképesztő álszentség egyik nap még nyíltan a srácnak szurkolni, másnap pedig paradicsommal dobálni és a szüleiért bántalmazni.

Nem szolgált rá!

Szerény Személyem érti, hogy a Schobert-Rubint családról mindenkinek megvan a véleménye. Ők is tudják, hogy megosztó személyiségek, rá is szolgáltak egyébként, hiszen Norbi „döngölő léptek”-es elszólására valamennyien emlékszünk.

Ugyanakkor Alázatos Személyem borzasztó pozitívan csalódott a fiúban.

 

Norbika egy jó gyerek és E Sorok Írójának minden elismerése a szüleié, mert – eddig – úgy tűnik, hogy kicsiny társadalmunk értékes tagja lesz.

 

Nagy gratula a győzelemhez!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére