Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Komáromi, DK-s politikus nem hazudik. Őt félreértik.

Horváth K. József

2022.08.24. 16:40

Mulatságos ATV-műsornak lehettek tanúi a nézők kora reggel, az ATV Szigorlat című adásában. Komáromi Zoltán, a Demokratikus Koalíció egészségpolitikusa, parlamenti képviselője bizonygatta a kamerába, hogy ő nem hazudik.

Nyilván nem szállunk vitába Komáromi Zoltánnal. Ő már csak tudja, mikor mondja – Thomas Mann-nal szólva – az igazat, nemcsak a valódit.

Nem tehetünk mást, mint amit az ATV főmunkatársa tett a reggeli adásban, hogy – nagyon helyesen – a tényeknél maradt. Felvetette, hogy egy tegnapi bejegyzésében Komáromi bírálta a kormányt, mert a tatabányai kórházban napokon át szünetelni fog a szülészeti, nőgyógyászati ellátás. Mint a képviselő harmatos szellemességel írta, „azt várja el a kormány, hogy minden várandós tartsa vissza a gyereket, menjen az ország más részeibe”.

A műsorban elhangzott, amit mi most szó szerint a Mandinerről idézünk. (Azért innen, mert az oldalnál forrásként fölhasznált videó időközben hozzáférhetetlenné vált – a szerk.) László Imre, Újbuda DK-s polgármestere bő egy éve, a választások előtt az ATV-ben jelezte, hogy szerinte kórházbezárásokra lehet szükség. Így:
„Magyarországon jelen tudomásom szerint 164 fekvőbeteg-gyógyintézet van. Ez nagyon sok, ez indokolatlanul sok. […] 90–100 kórház nagyon biztonsággal, magas szakmai színvonalon el tudja látni az országot.
Idén februárban Komáromi Zoltán volt az ATV vendége, ahol László Imre szavaira reagálva – szintén a Mandinert idézve – aláhúzta: „A politikus kifejtette, hogy talán még ennél kevesebb kórház is elég lenne.”

 

Tehát miközben eredetileg be akartak zárni 60–70 kórházat, addig most azt nehezményezik, hogy egy-egy egészségügyi intézmény néhány napra bezár. Ez az ellenmondás került asztalra ma reggel a Szigorlat című műsorban, amelyre Komáromi a következőképpen reagált:

Komáromi Zoltán: Legutóbb, amikor itt találkoztunk, akkor is sikerült félremagyráznia a mondatomat. Mire hazaértem, az atv.hu-n már az volt a lead, hogy Komáromi bezáratna 100 kórházat.

Csuhaj Ildikó: Nem az volt a lead, az volt a szövegben szó szerint, amit ön mondott.

Komáromi: Én meg azt mondtam, hogy… Ezt is majd valaki félremagyarázza. Hogy mit mondott valójában, az valamiért nem fejtette ki.

Aztán a képviselő előjött a farbával: Nem a DK akarja bezárni a kórházakat, a Fidesz zárja be így szépen egyesével, osztályonként.”

Tetszik érteni? Azok után, hogy Komáromitól egy kukk cáfolat nem hangzott el ma reggel László Imre 60–70 kórházbezárós kijelentéséről, amit ő maga is megerősített, azt most félremagyarázásként sikerült a DK egészségügyi szakemberének értékelnie. Amit a publikum naná, hogy félreértett.

Én a kedves nézők nevében is elnézést kérek, mivel képtelenek voltunk úgy értelmezni a DK-s egészségügyisek szövegét, ahogy mondták.

Mert Komáromi ugye nemcsak az igazat mondja, hanem a valódit is. De azzal is csak a liberális-neomarxista orvos van tisztában, hogy mi az igaz és a valódi közti különbség.

A magunk részéről valótlanságról pedig továbbra sem szóltunk egy szót sem.

Azt viszont tudjuk, mi a különbség a mulatságos és a szánalmas között.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére