Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Komcsitempó: politikai alapon venné el Szarka Gábor kerületi kitüntetését Pikó

M. Kovács Róbert

2021.02.03. 21:00

Kezdik már az elvtársak...
Pikó András elvenné SZFE kancellárjától a kerületi becsületkeresztet„,

 

A szivárványkoalíciós polgármester, Pikó András most azért venné el Szarka kitüntetését, mert szerinte

2020-ban dr. Szarka Gábor elfogadta a Színház- és Filmművészeti Egyetem fölé kinevezett kuratórium felkérését az egyetem kancellári tisztségére, majd ebben a minőségében kulcsszerepet vállalt a Színház- és Filmművészeti Egyetem autonómiájának törvényességi szempontból is megkérdőjelezhető felszámolásában, a tiltakozó hallgatók jogainak korlátozásában és fenyegetésében, majd a Józsefvárosban működő intézmény különböző helyszínekre való széttelepítésében. Az SZFE szétverésével pedig nemcsak egy iskolát szüntettek meg, nemcsak az intézményi autonómiát számolták fel, hanem egy több évtizedes, művészgenerációkat összekötő alkotóműhelyt és egy Józsefváros számára pótolhatatlan játszóhelyet, az Ódry Színpadot is. Ebben a rombolásban elévülhetetlen érdemei miatt, álláspontom szerint, dr. Szarka Gábor a „Józsefvárosi Becsületkereszt” kitüntetésre érdemtelenné vált”.

 

Az erről szóló határozati javaslatról a járványügyi veszélyhelyzet feloldását követő első rendes ülésén dönt a Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testülete.

Vagyis az összegyurcsányozott baloldal demokratikus polgármestere eldönti, hogy valaki meddig méltó egy korábban egyértelműen végez vitt tette miatti megbecsülésre... Fasza.

Ez esetben én is szeretnék indítványt tenni:

Tiltsák el Pikó Andrást mindörökre az újságíró szakmai cím használatától! Már akkor méltatlanná vált rá, amikor egy szemkilövető diktátor farvizén pecázgatva halászott ki magának egy kerületi polgármesteri posztot, amiben a jelek szerint ő maga is elsajátíthatja a diktátorszakma csínját-bínját,

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére