Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Konzervatív propagandisták, akik benyaltak a liberálisoknak - most díjat kapnak

888.hu

2017.05.22. 16:30

A 888 Cuckold díjat adományoz azoknak a konzervatív újságíróknak, akik folyton nyalnak a liberálisoknak, habár a bennük rejlõ Morális Iránytû jelzi, hogy bármekkora engedményeket tesznek, soha nem fogják a liberálisok befogadni õket. Amúgy meg ki akar a liberálisok közé tartozni? Hát a talajvesztett, értékrend nélküli cuckonzervatív újságírók, akik elárulták értékeiket miközben saját olvasóikkal és a nemzet érdekével mentek szembe. Felültek egy múlt századi, mára már avíttá, elavulttá és mélyen megvetetté vált irányzatnak.

Cuckonzervatív a liberálisoknak behódoló, az ő safe space-ükben dagonyázó mainstream jobboldal, a jó öreg liberálisok szerint ez egy szexista és rasszista – azaz szükségszerűen kreatív és vicces – kifejezés, amely egy pornográfiai műszó: a cuckold a megcsalt férj és a konzervatív szavak ötvözete. A megcsalt férj, ahogyan a felszarvazott konzik (konzervatívok) is már csak bétahímek, hiszen elveszíttették alfahím pozíciójukat, eltűrik, hogy asszonyaikat egy másik férfi tegye magáévá, így hódoltak be a honi konzervatívok a liberális eszméknek, közben saját értékrendjüket is felülírták. Tehát olvasóikat, szavazóikat liberálisok elé vetették, akik szabadon erőszakolhatták őket.

Magyarul a felszarvazás kifejezéssel tudnánk a leginkább leírni a jelenséget, hiszen a magyar nyelvben a megcsalt férfi a „felszarvazott férj.”

Az áruló jobboldaliak = konszarvatívok = cuckonzervatívok

Kik tehát a konszarvatívok, a felszarvazott konzervatívok? Milo Yiannopoulos definíciója szerint a konszarvatív az a konzervatív, aki feladja a jobboldali értékeket, behódol a baloldalnak, a liberálisoknak.

Milóról pedig tudjuk, hogy ő egy személyben a kulturális baloldal identitáspolitikai őrületének a görbe tükre: homokos, de ki nem állhatja az LMBTQZRGTIOFGA stb. köröket, görög-zsidó származású, katolikus, elítéli a faji alapon szerveződő identitásszervezeteket, így a Black Lives Mattert is, miközben a fekete fiúkra bukik.

Mike Cernovich jobboldali blogger frappánsan foglalta össze:

A konszarvatív a jobboldali, aki élvezi, amikor a baloldal megb888a a jobboldalt és a saját hazáját.”

Beszéljünk egy kicsit az Igazi Jobboldaliakról

A 21. század hajnalán minden etnikai, faji vagy szexuális kisebbséghez való tartozás büszkén vállalható, fehér hagyományos családban nevelkedni ciki. Már-már vállalhatatlan. Sőt egyesek szerint rasszista. Az Igazi Jobboldalnak (Alt Right) köszönhetően, ezek a safe space-ekben nevelkedett liberálisok ellenvéleménnyel találkoztak. Hiszen, a konszarvatívokkal ellentétben őket nem lehetett integrálni, megtéveszteni, beolvasztani, majd megalázni.

A fehér munkásosztály elnyomásáról, lecsúszásáról már egyre kevesebbet beszélünk, egyrészt azért, mert nem illik, vagy mert politikailag haszontalan. Amíg a white trashen gond nélkül lehet csúfolódni, a fehéreket nyugodtan ki lehet rekeszteni, amelyet a liberális értelmiség rendre meg is tesz, addig teljesen haszontalan és időtlen a liberálisok által erőltetett, a valóságban nem létező kisebbségek védelme.

A konszarvatívok, a cuckoldok mára csak az anarchiában, a safe space-ek hatalmában és a legyőzött liberálisokban –  és felemelkedésük reményében – hisznek. Onnan ismerszik meg egy igazi cuckold konzervatív, hogy kiegyezést szorgalmaz liberális gazdái és a hagyományos konzervatívok között. Mert attól fél, hogy a liberálisok leszámolnak vele. De van egy rossz hírünk. Hiába nyaltok a libsiknek soha nem fogtok közéjük tartozni, és ha rám hallgattok, akkor soha nem is akartok majd közéjük tartozni.

A cuckold mindannak a lenyomata, ami a magyar történelmet végigkísérte az elmúlt egy évszázadban: ahogyan a kisnyilasok a kommunista hatalomátvétel után átvedlettek pufajkássá, tovább élősködve a munkások hátán, úgy váltak az álkonzervatívok is a liberális kirekesztők talpnyalóivá. Olvasóikat, szavazóikat hátba szúró és megtagadó konzervatív táborok váltak egyszerre felszarvazottá, miközben folyamatosan a CSAK náluk lévő Morális Iránytűre hivatkoztak.

Ismét van egy rossz hírünk, a Morális Iránytűtök elromlott. Sem morálisan, sem emberileg nem magyarázható az amit csináltok, de az árulók mindig elnyerik méltó büntetéseiket, a józan ember nem kér a júdáspénzen vásárolt morálból. Nekünk megvan a magunk igazsága, amelyhez konzekvensek leszünk.

Fontos azonban rávilágítani egy paradoxonra: a körúton belüli liberális értelmiség általában az olyan emberek problémáiról nyilatkozik, akik rendszerint a körúton kívül élnek, és amelyekhez soha az életben nem jut el. Mert nem is akar. Miközben egy rendes progresszív – konzervatív éppúgy ismeri a vidéken élők problémáit, mint a városban munka nélkül tengődő munkásosztályét, addig a liberálisok által felszarvazott cuckonzik már csak a genderfészekben dagonyáznak, a nemi szerepekről értekeznek.

A szólásszabadság mellett állnak ki, de valójában pont azt korlátozzák az általuk létrehozott safe space-ekkel, a politikailag korrekt nyelvezet pedig nem engedi meg számukra azt, hogy egyenesen beszéljenek. Hiszen nincsenek szavaik az olyan elemi társadalmi jelenségekre, mint a modern kori népvándorlás, a „fejlettnyugat” hanyatlása, a nagy nyugati városokban mindennapossá váló erőszak, a nyugati politikai anomáliájából származó „fehér munkásosztály” kirekesztése. A liberálisok és segédcsapataik, a cuckoldok már nem azt értékelik ha valaki tehetséges és feltörekvő, hanem azt, ha valaki egyenjogúságot ordít, minden mögöttes tudás és tapasztalat nélkül.

A liberálisok által kitermelt agresszív mikrocsoportok kisajátítják a női, a szexuális, kulturális és faji kisebbségek egyenjogúságért vívott  harcát – és egy beteges ideológiát helyeznek a középpontba, mely elnyom minden különvéleményt.  

Itthonról is ismeretes:

a szólásszabadság melletti kiállás összekeveredik a szabadság mögé bújt névtelen gyűlölködéssel."

Díjazzuk a 2017-es év Cuckoldjait

Elérkezett az az örömteli és felemelő pillanat, amikor lehetőségünk van név szerint megnevezni azokat az áruló konzervatívokat, akiket felszarvaztak a liberálisok, akik teljes joggal kiérdemelték a 888 Cuckold 2017-es díját. Ezért fölállítottunk egy rögtönítélő zsűrit, amely megnevezte az idei év legfelszarvazottabbjait.

Olyan "jobboldali" „polgárokat" kerestünk, akik minden fontos nemzeti ügy mögül kihátráltak. Olyan konszarvatív újságírókat kerestünk, akik a hagyományosan jobboldali lapokban folyamatos engedményeket tettek a liberálisoknak. Hiszen ők azok, akik még annak is örülnének, ha a muszlim migránsok tömegei a megb888nák Magyarországot – mert legalább Orbán Viktor is veszítene.

Olyan közéleti szereplőket, pártokat kerestünk, akik elárulták a teljes szavazótáborukat.

 

A zsűri a következő személyeket, újságokat, pártokat nevesítette, azonban a helyezést az olvasóinkra bízzuk:

1. A Magyar Nemzet egyes "konzervatív" újságírói. A cuckonzervatívok genderfészke, az élen olyan Morális Iránytűkkel, mint:

2. A Mandiner is esélyes a Konszarvatív díjra. Az álértelmiskedő lap munkatársai közül ők a legfelszarvazottabbak:

  • Bakó Beáta  - aki nem árul egy gyékényen Orbánnal.
  • Rajcsányi Gellért  - aki hiányolja a budai látképet a Fidesz kommunikációjából
  • Stumpf András - akivel az utóbbi időben teljesen elszállt a dilemmáskodó, ellenzéki polgár. Õ már a kvótaszavazáskor sem tudott dönteni, hogy kellenek-e migránsok Magyarországnak vagy sem – mint mondta, inkább nem megy el szavazni.

3. A legnagyobb szarvakkal azonban a jobbikos Alfahír szerzői rendelkeznek. A jobbikos konszarvatívok cuckoldjai:

  • Balogh Gábor, aki például „blöffnek” nevezte a kvótaszavazást,
  •  Magvasi Adrián, akinek a legnagyobb inspirálója éppen a baloldali 444.

4. A Hír TV szerkesztősége, mert megtűri Kálmán Olgát. Amit ők művelnek az már a cuckonzervatívság a köbön.

Mi ez, ha nem kéjes öröm annak láttán, hogy a baloldal megb888a a jobboldalt?

Õk a magyar konszarvatívok.
Szavazzatok, hogy ki kapja az első három díjat!

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére