Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Koránkelõs hazai sajtószemle

888.hu

2016.02.02. 06:59

Orbán Viktor Indonéziában, Csernus Imre interjú, politikus vagyonbevallások, pedagógus tüntetés és egy rejtélyes HIV-fertõzött magyar énekes. Így fest a hazai sajtó kedd reggel.
A Magyar Hírlap

Orbán Viktor indonéz látogatását értékelte. A magyar miniszterelnök Jakartában elmondta, hogy "ma Magyarország a legstabilabb állam Európában." Közben Matolcsy György arról beszél, hogy kell politikai háttér is a nagy reformokhoz. A Magyar Nemzeti Bank elnöke hangsúlyozta, hogy egy ország pénzügyi gazdaságának növekedéséhez elengedhetetlen a stabilitás, amely mellett végre lehet hajtani a szerkezeti átalakításokat.

 

A Magyar Nemzet

arról ír, hogy az utcát fűti a magyar családok többsége. Hiszen négyzetméterenként tíz százalékkal többet fogyasztunk az uniós átlagnál. A Magyar Nemzet interjút készített Csernus Imrével. A pszichológus is részt vállalt a magyar női vízilabda-válogatott Európa-bajnoki sikerében. Csernus beszélt a győzelemről, de szóba kerültek a nemi szerepek, és az is, hogy mi vezethetett a Németországban történt tömeges szaxuális zaklatásokhoz.

 

A Népszabadság

a politikusok vagyonnyilatkozatával foglalkozik. Azt írják: az eddigi évekhez hasonlóan továbbra is egymást érik a csodás gyarapodások, a szerencsés ingatlanügyek, a rejtélyes luxusautók meg az irigylésre méltó családi segítségek. Emellett hangsúlyozzák, hogy ma sem jár következményekkel a magyarázat nélküli hihetetlen vagyonosodás. És ha már a vagyonosodásnál tartunk, a Népszabi még egy Gyurcsány interjúval is kényeztetei az olvasóit. A Demokratikus Koalíció elnökével az új programjáról beszélgettek.

 

A Népszava

arról ír, hogy tüntetni készülnek a tanárok. A Pedagógusok Sztrájbizottsága azt követeli, hogy állítsák vissza a 18 évig tartó tankötelezettséget, csökkentség radikálisan a tananyagot, szűnjön meg az általános iskolákban a délután 4-ig tartó kötelező benntartózkodás. A Klikk helyett az iskolaigazgatóknak legyen újból munkáltatói, gazdálkodási joga, fizessék ki a túlórákat, biztosítsák a szabad tankönyvválasztást, csökkentsék a tanárok adminisztratív terheit és biztosítsák az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet működését.

 

A Blikk

címlapján azt látni, olvasni, hogy évek óta HIV-fertőzött a magyar sztárénekesnő. Azonban az egészben a legizgalmasabb az, hogy nem derül ki, ki is az a sztárénekesnő. Ezenkívül a Blikkben is elolvashatjuk, hogy melyik poltikusok, mennyit és hogyan gazdagodott. Megtudhatjuk azt is, hogy a nap nyertese Sylvester Stallone, a nap vesztese pedig Rihanna. A nap lánya meg nagyon bájos.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére