Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Koronavírusos lett az Orbánt támadó luxemburgi kormányfő

Horváth K. József

2021.06.29. 19:30

A hírek szerint Xavier Bettel tünetei enyhék, lázas, fáj a feje. Legalább tíz napig az otthonából dolgozik.

 

Bettel a múlt hét második felében részt vett az uniós tagországok állam-, illetve kormányfőinek kétnapos csúcstalálkozóján. Akkor még negatív teszttel a birtokában.

Természetesen mielőbbi gyógyulást kívánunk neki.

Bettel személye a minap azzal került a figyelem középpontjába, hogy ő volt az az uniós miniszterelnök, aki tizenhét európai uniós kormányfőt kapacitált annak a nyilvános levélnek a megírására, amelyben kiemelte az LMBTQ-közösség jogainak és az unió közös alapértékeinek védelmét.

Magyarán a pedofiltörvényünk elleni összehangolt támadás szellemi atyjáról van szó, amely a gyerekek egészséges, kizárólag a szülő által biztosított fejlődését védi, és semmi szín alatt nem tartalmaz homofóbiát. Ezt csupán Xavier Bettel képzeli bele, s ezen gondolata alapján hergelte föl a többi miniszterelnököt Orbán Viktor ellen.

Arról most ne beszéljünk, hogy amint a migránsinvázióval kapcsolatos, 2015-ben kirobbant vita idején sem volt meg az értékek egysége a tagállamok között, úgy most az LMBTQ-jogok tekintetében sincs meg. A liberálisok szerint csak egyféle válasz adható a kérdésre, a nem liberálisok szerint viszont minden államnak joga van más választ adni.

Ismeretes, hogy Bettel néhány évvel ezelőtt nyíltan vállalta másságát. Azt nem lehet tudni, hogy személyes érintettsége hozzájárult-e a hamis tartalmú levél kezdeményezéséhez, de hogy vannak benne indulatok, azt az állam- és kormányfők csúcstalálkozóján Orbán Viktornak címzett mondat is mutatja: „Anyám gyűlöli, hogy meleg vagyok. És most ezt törvénybe foglaltad. Tisztellek, de ez egy vörös vonalat jelent. Az alapvető jogokról van szó, a másság jogáról.”

De vissza a vírusfertőzéshez.

Azt nem tudni, hogy Bettel be volt-e oltva, vagy sem, de gyanítható, hogy azért igazolta fertőzésmentességét teszteredménnyel, mert még nem vett fel vakcinát.

És ez az, ami az embert elgondolkoztatja.

Másfél éve nyakunkon a járvány, nem győzünk oltakozni. S akkor a luxemburgi miniszterelnök, aki egy ország sorsát tartja a kezében, képtelen arra, hogy a saját egészségét menedzselje, szavatolja. Milyen vezető az ilyen?

Mintha a tutyimutyi Karácsonyt látnám.

Vagy lehet, hogy még Luxemburgban, az unió fényességes, gazdag tagállamában nem tart ott a sor, hogy a rosszul megszervezett uniós vakcinaellátás miatt a miniszterelnöknek jusson belőle?

Bizton állítható, hogy jobban jött volna ki Bettel, ha nem támadja a gyerekeket védő és senkit nem támadó Orbán Viktort, hanem kér tőle vakcinát. Ha a körülöttünk lévő államoknak segítségképpen jutott a magyarból, akkor biztos jutott volna neki is.

Szegény luxemburgiak: kecskére bízták a káposztát.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére