Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Korunk hőse: Pumped Gabo

888.hu

2023.01.03. 15:45

Világos, mint a nap: korunk hőse, Pumped Gabo. A tőrölmetszett – testépítő? klímaaktivista? – celeb, akiről a napokban annyit írtak és beszéltek, mintha az Alzheimer-kór gyógyítása terén elért kiváló eredményeiért egyszerre Nobel-, Széchenyi- és Oscar-díjjal jutalmazták volna. Pedig csak szimplán lerészegedett az RTL újraélesztett „sztárvetélkedőjének” vendégszereplőjeként.

 

 

Pumped Gabo eredeti foglalkozását tekintve: Szabó Gábor. Aki alighanem azelőtt is módfelett elégedett volt önmagával, amikor a média még nem nyúlt a hóna alá. Megbízható forrásaink szerint már serdületlen ifjúként fél kézzel leterítette a hétfejű abroszt és egyetlen intésével pártfogásába vette a klímát. Mi ez, ha nem a legjobb ajánlólevél a celeblét kezdeti döccenőinek átvészeléséhez? A kitartó munka el is nyerte jutalmát, mert Pumped Gabót imigyen említi a Wikipédia: testépítő influenszer, televíziós reality sorozatszereplő.

Szóval nem akármilyen jöttment töltötte magába a finomabbnál finomabb italokat az RTL régi-új show-műsorának felvételén. Szem és száj nem maradhatott szárazon, látván, ahogy Gabo a pult szélén felpattintotta a ginhez dukáló tonikot. A patinás New York-i Plaza Hotel bártendere sem csinálhatta volna elegánsabban. Mr. Pumped vérprofi celeb, aki természetesen régen magáévá tette a néhai Gábor Zsazsának tulajdonított mondást: „mindegy, hogy mit, csak írjanak rólam”.

S lőn! Sorra születtek a derekasnál derekasabb anyagok a kigyúrt „influenszer” szeszes kalandjáról. A tévés világ kulisszatitkait nem ismerők számára azonban ott marad néhány kínzó kérdés: 1.) miért hagyták felönteni a garatra Gabót? 2.) mennyit spórolnak a műsor ilyesféle beharangozásával? 3.) Gabo kaphat gázsit, avagy biztos, ami biztos, előre elitta a neki szánt összeget?

Szerencsére véletlenül a stúdióban sertepertélt a Fókusz stábja, és megörökítette az utókor és a sajtó számára a Gabo-életérzés legfelemelőbb pillanatait. S mintegy Gabo italozási szokásainak melléktermékeként az is kiderült, hogy a néhány év szünet után visszatért Gyertek át! című sztárvetélkedő az RTL helyett az RTL+ streamingfelületén lesz látható.

Egészségünkre!

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére