Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kurvázzák egymást a honi feminácik

888.hu

2017.11.15. 10:28

A feminácik két gendertengernagya, Papp Réka Kinga és Bajusz Orsolya összebalhézott egy budapesti "teázóban". A hírek szerint jól helyben is hagyták egymást.

Hiteles források egyelőre nem erősítették meg azt a pesti romkocsmákban terjedő álhírt, mely szerint Bajusz Orsolya feminista aktivista leköpte és fejbe verte Papp Réka Kinga "vetkőzőművészt."

Kinga elvtársnő saját beszámolója szerint, (amelyet azért ne tekintsünk hiteles forrásnak) 11 órával ezelőtt a következő események zajlottak le:

"Bajusz Orsolya leköpött és fejbe vágott a szatyrával egy pesti kocsmában, mert szerinte a könyvem 'szégyen'. Ma este munka után egy kollégámmal elmentünk a Kisüzembe leereszteni és dumálni. Én most épp nem iszom; a kollégám is kedvet kapott az absztinens estéhez, úgyhogy teát ittunk és beszélgettünk, amikor odajött az asztalunkhoz Bajusz Orsolya botrányművész, akivel korábban barátságban voltunk" – indítja az elvtársnő a baljós előjelekkel teletűzdelt hosszú narrációját.

Majd így folytatódik:

"Tavaly például együtt nyaraltunk (mibű nyaralnak ezek, ha életükben nem dolgoztak egy másodpercet sem? – a szerk.) egy nagyobb társasággal, sokszor előfordult, hogy nagyokat dumáltunk feminizmusról. Orsolya egy időben transzpapprékakingáknak hívta azokat a feministákat, akik nem lettek olyan ismertek, mint én, de szeretnének azok lenni. A hírhedt Transzzsidó kisfilmje bemutatójára engem kért fel, hogy nyissam meg a kiállítást, én pedig a beszédemben kritizáltam őt. De ezt végig sem tudtam mondani, mert egy ott tiltakozásul csendben táblát feltartó transzaktivistát Orsolya megrángatott, megfenyegetett és másodmagával kidobott a galériából; én közbeavatkoztam, kevés sikerrel. Azóta haragszik rám, és bár többször hosszan elmondtam neki, miért tartom az álláspontomat, ebben nem jutottunk dűlőre, ő árulónak tart engem  s a többi, s a többi."

A hosszú és ömlengős posztot nem idézem, körülbelül annyi az értelme, hogy a feminácik összebalhéztak, egymást kurvázzák.

Papp Réka Kinga egy meztelen csiga, akitől mocskos lesz a kezed

A független újságírás, az objektivitás, a mérték- és értéktartás jegyében megkerestük Bajusz Orsolyát, a megvádolt felet is.

Kérdéseinket nem is kellett feltennünk, hiszen egyből belefutottunk ebbe:

"PRK olyan mint egy meztelen csiga. Mocskos lesz a kezed tőle. még csak reggel 9 óra de a szexe sajtósa már bevágta magát áldozati pózba. Amit leszarok. Az a kérdés, lehet-e még egy piacot teremteni a szexiparnak a félperiférián? A nők emberek vagy erőforrások? PRK 'kutatásával' ellentétben én láttam a prostitúció valóságát ('öccázé bárkit leszopok'), és azt sem hazudnám bele a világba, hogy az abolicionista feminista álláspont arról szól, hogy 'a polgári nők védik a szexmonopóliumukat', bármi is az a 'szexmonopólium'. PRK talán ne vonyítson mint a sakál (azt pedig végképp ne képzelje, hogy meg tud engem verni, lolcimolci), és ne kelljen mindennek végre róla szólnia. Ha PRK azzal mérgezi a nyilvánosságot, hogy a szex'munka' is csak egy olyan munka, mint a többi, akkor PRK álljon ki sarokra és dolgozzon kurvaként egy napot! Csak egy napot. Cserébe én aznap bármilyen munkát elvégzek, ami Magyarországon van és legális. Seprek utcát egész éjjel, takarítom a wc-t a hajléktalanszálláson, állok a szalag mellett a cérnagyárban. Bármi."

A transzzsidó kiállításról amúgy Pörge kolléga itt írt egy veretes posztot.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére