Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már fájlt cserélni sem lehet LMBTQ-propaganda nélkül

Horváth Tamás

2020.10.07. 14:25

Teljesen mindegy, hogy akarsz-e homoszexuálisoknak szánt tartalmakat nézegetni, avagy sem, az internet rád erőlteti.

Ezer meg ezer cikk született már arról, hogy az élet mely területeire nyomul be az LMBTQ-propaganda. Arról is sokan írtak már, hogy ezeket a történéseket nem egymástól elszigetelten, hanem folyamatukban kell szemlélni és értelmezni. Nyilvánvaló, hogy egy világméretű kulturkampf zajlik, amelynek végső célja a hagyományos értékek és társadalmi struktúrák megsemmisítése – a vallástól a családon át a nemiség természetes fogalmáig.

Sajnos – bármennyire is a könyökünkön jön ki – nem lehet elégszer felhívni a figyelmet az LMBTQ-propaganda megnyilvánulási formáira és azok destruktív hatásaira. Az elmúlt napok történései ráadásul azt az idealizált képet is megsemmisítették, miszerint ezek a káros hatások nem érik el Magyarországot. Máskülönben nem jelent volna meg az első magyar nyelvű LMBTQ-mesekönyv, és Óbuda polgármestere sem egy homoszexuális propagandát (is) folytató alapítvánnyal valósítaná meg a kerület gyermekvédelmi programját.

De ami azt illeti, a mindennapi internethasználat során is csak úgy ömlik ránk a „szenny”, ha akarjuk, ha nem. A minap például a népszerű fájlmegosztó oldalról, a WeTransferről töltöttem le egy videót, amikor is ez a látvány fogadott:

Gay Comix, azaz homoszexuális képregények

Mielőtt a baloldali trollok elkezdenék harsogni, hogy azért ezt a reklámot dobta fel nekem a WeTransfer, mert biztos gyakran nézegetek LMBTQ-tartalmakat a neten, el kell hogy szomorítsam őket: nem, ez nem egy Google-hirdetés, ezt nem a keresési előzmények alapján szabja személyre egy algoritmus. A homoszexuális képregényekről szóló, rendkívül „bizalomgerjesztő” reklámot tehát mindenki megkaphatja (ha akarja, ha nem), amikor ellátogat a WeTransfer oldalára (a SimilarWeb adatai szerint augusztusban 133,42 millióan tettek így).

És ez csak egy példa a sok közül, lassan már tényleg semmit sem lehet csinálni anélkül, hogy ne nyomnák az arcunkba az LMBTQ-propagandát – mindezt úgy, hogy egy átlagos társadalomban a szexuális kisebbségekhez tartozók aránya maximum egy-két százalékot ér el.

Na jó, a „fejlett” Nyugaton már egy kicsit többet, pontosan erről szól Békési kolléga hétfői cikke:

Rohamosan csökken a magukat heteroszexuálisnak nevező fiatalok száma Nyugaton

Lassan 40 éve tartja magát a mítosz, hogy homoszexuálisnak csak születni lehet, pedig a jelszót már a baloldalon is elengedték egy ideje. Az igazi tragédia viszont az, hogy a konzervatív értelmiség a mai napig fél ezzel a hazugsággal szembeszállni, és viszonozni azt a kultúrháborút, amit a baloldal évtizedekkel ezelőtt megkezdett.

De még ha egyes amerikai államokban – a homoszexuális propaganda hatására – ma már a 4-5, akár a 10 százalékot is megközelíti az LMBTQ-emberek lakosságon belüli aránya, akkor sem lenne indokolt, hogy a többségi társadalmat ilyen mértékben bombázzák ezekkel a reklámokkal. Vagyis de, az ő szempontjukból ez nyilván nagyon is indokolt, hiszen egzakt adatok alapján, ahogy arra Békési kolléga is felhívta a figyelmet, abszolút bizonyított, hogy a homoszexuális propaganda hatására egyre többen esnek bele a „nemi eltévelyedés” csapdájába, ami a propaganda hazugságaival ellentétben egyáltalán nem egy örömteli állapot.

Már csak az ő érdekükben is jó lenne, ha kevesebb a homoszexualitást népszerűsítő tartalommal lehetne találkozni az interneten.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére