Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a franciák is megleckéztették Gyurcsányt

Horváth K. József

2021.06.22. 15:00

A Gyurcsány-koalíció Tartuffe-je, aki, ugye, nem más, mint az álszent Gyurcsány Ferenc, fociügyben megint lebukott, s a béka feneke alá került.

 

Az alapvetően Niedermüller nevű párttársával egy követ fújó, a magyarok ellenében a mindenkori íreknek szurkoló Böszme ugyan a franciák elleni döntetlen után kipréselt magából néhány elismerő szót a magyar válogatottal kapcsolatban, de... A fogcsikorgatva előadott dicséretét nem azért nyilvánította ki, mert őszintén szurkolt a magyar csapatnak, ünnepelve a focisiker kapcsán eggyé kovácsolódó nemzetet, a szívet melengető közös lelkesedést. Frászt! Gyurcsány ugyanis felmérte, ha egy ilyen boldog pillanatban niedermülleresen fikázó megjegyzést tesz a fiúkra, vagy stadionozik Orbán rovására, akkor a közvélemény-kutatások formájában akkorát kap a néptől a fejére, hogy a bányászbéka feneke alól kell őt kilapátolni. Olyan mélyre jut, hogy onnan még a morális törpe Jakab Péter is felhőkarcolónak tűnik.

Szóval Gyurcsány dicsérete alkalmi volt, és persze a legkevésbé sem őszinte.

Ha az lett volna, akkor ő is azonnal tiltakozik az ellen, hogy München SPD-s, tehát balos polgármestere holnap szivárványszínűre akarja festeni az Allianz Arena labdarúgó-stadiont, merthogy nálunk – szerintük – diszkriminálják a homszexuálisokat, amikor a magyar válogatott a németekkel játszik fontos meccset a továbbjutásért. Gyurcsány persze kussol, mint KariGeri, ha rászólnak a kommentelők, hogy kussoljon. Nem kéri ki a nemzet nevében: hogy képzelik ezek a német városatyák, hogy csak úgy beavatkoznak Magyarország belügyeibe. Bűne amúgy is kettős, hiszen Fletó nemcsak a Magyarország elleni újabb provokációt nem ítélte el, de azt is nagyon jól tudja, hogy a vád „alapja” teljes hazugság. Hazugsággal rágalmazni pedig a legaljasabb dolgok közé tartozik, amire csak a baloldal képes, élén – nálunk – Gyurcsány Ferenccel, akitől már megszoktuk a sötét lépéseket.

A szigorú pedofiltörvénnyel ugyanis a gyermekeket védjük, a rendelkezés sem heteroszexuális, sem homoszexuális befolyásolást nem enged meg 18 éves korig. Sem iskolában, sem óvodában. Csak a szülőnek van joga ehhez. Ám ezt a világos és erkölcsileg kifogástalan álláspontot éppen a Gyurcsány-félék mossák össze a melegellenességgel, aminek ehhez semmi köze.

Afölött kéne őrködnie a Böszmének is, hogy a gyerekeket semmiféle káros hatás ne érje. Ezért kellene felemelnie a szavát a müncheni provokáció ellen is. De nem emeli föl, mert egy alapvetően nemzetellenes Gyurcsány ezt nem teheti meg. Ergo egyetért vele.
De nem ítélte el azt a vizsgálatot sem, amely a meccsen történt állítólagos rasszista bekiabálásokkal foglalkozik.

A magát magyarnak valló Böszmét ezúttal az UEFA és a francia csapat tagja, Lucas Digne leckéztette meg. Az UEFA ugyanis elutasította a stadion fényfestésének – szabályzatba ütköző – kérelmét, míg a gallok balhátvédje sajtótájékoztatón elmondta, hogy a szurkolók remek hangulatot varázsoltak a Puskás Arénába, és a két színes bőrű játékossal, Paul Pogbával és N’Golo Kantéval kapcsolatban semmiféle rasszista megnyilvánulást nem hallottak.

Ha Gyurcsány legalább megpróbálna valami jót letenni a nemzet asztalára, akkor elárulná, melyik magyar hazugsággyárból, civil szervezettől származnak ezek a félrevezető, provokáló információk.

A Böszmétől azonban jóra aligha számíthatunk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére