Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a színeket is diktálja híveinek a Böszme

Horváth K. József

2021.05.13. 12:00

A napokban sportos öltözetű képet posztolt magáról Gyurcsány Ferenc. Akkor készült, amikor eldicsekedett vele, hogy székhelyükön berendeznek egy sajtószobát, mert a DK-nak már erre is futja, ahogy korábban nem futotta. A milliárdos Gyurcsány szegénységét most hagyjuk, fókuszáljunk inkább a nadrágjára. Annak is a színére.

 

A bejegyzés kommentelőinek véleménye ugyanis megoszlott arról, hogy milyen színű is Gyurcsány nadrágja. A magam részéről nem nagyon értem a dilemmát, hiszen a gyanútlan szemlélő számára nyilvánvaló, hogy narancssárga.

Feri aztán jött, és kommentjével pontot tett a bizonytalanság végére. Ezt írta: „Látom, többen is aggódtak a nadrágom színe miatt. Akkor tisztázzuk: piros. Nem hordok narancssárgát. Nem ízlésemnek való :)”

Egy ízig-vérig DK-s kommentelő, Bori azért bátortalanul megjegyezte: „Ez a gatyesz inkább lazacszínű – nem piros, de hogy semmiképp nem narancssárga, az biztos! Egyébként a narancs egy nagyon kellemes nyári szín, miért is engednénk kisajátítani ezt is.” Értik: nem narancssárga, de ha az volna, az sem lenne baj, mert az is kellemes nyári szín...

Íme, egy kis műhelytitok. Bepillanthattunk abba, hogy a DK-nál miként formálódik a valóság. A főnök mindent pontosan megmond. A színeket is. Amit látsz tehát, az nem narancssárga, nem zöld, nem kék, hanem piros. Ha nem piros, akkor is piros. Igazi libsi tempó.

Egyébként a sillabusz szerint a lazacszín is a narancssárga színtartományba tartozik, de azért Bori megpróbálkozott azzal, hogy ilyen komoly konfliktushelyzetben is Gyurcsánynak adjon igazat. Még akkor is, ha maga bizonyítja be, hogy amit lát, az nem piros, lévén a lazacszín is leginkább narancssárga.

Kicsit aggódom Bori sorsa miatt. Aki ilyen erősen elkötelezett a DK iránt, azt könnyen baj érheti.

Ugye, a mai napig kitartó oltásellenességükre újabban azt mondják, hogy oltáspártiság. Aktuálisan ez Gyurcsány ízlésének való. Nyilván az érintettek közül a legelkötelezettebbek így magukat sem oltatják be.

A statisztika szerint azonban a pártok közül a Demokratikus Koalíció tagjai haltak meg a legtöbben a járvány következtében.

Érdemes tehát elgondolkodni azon: tényleg piros-e, amit Gyurcsány – ízlése szerint – annak mond?

 

Erről a képről van szó. Fotó: Facebook

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére