Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay a fideszesek sértegetéseivel dolgozik Gyurcsány és Bajnai visszatérésén

Horváth K. József

2022.02.13. 15:40

Ma reggel, úgy kilenc körül egyszer csak levelet hozott a drótposta. Méghozzá nem kisebb személyiség, mint Márki-Zay Péter keresett meg, hogy fizessek neki 5000 forintot. Támogassam ennyivel a kampányát.

Lehetne más összeggel is 1000-től 25 000-ig és tovább, mindenre kínál lehetőséget, mert szerinte egy út van: csak felfelé. Persze csak akkor, ha fizetek, szól a sugallat. Tény: email címem elküldésével én adtam meg neki a lehetőséget a megkeresésre, mivel érdekelt, milyen kommunikációval igyekszik kapcsolatot tartani az övéivel. Én nagyon tartozhatok ebbe a körbe, mert megszólításában így szívélyeskedik: „Kedves Horváth.” Ez rendben is van, mert így hívnak. Meg ha már a csórók közé sorolva öt rongyot kért, akkor szerinte nyilván nem is érdemlem meg, hogy a keresztnevemet is odaírja. Elvégre úrnak születni kell, Márki-Zay pedig ha még egyszer születne, akkor sem biztos, hogy sikerülne neki megugrani e mentális adottság magasan tartott lécét.

Persze egy ideje tudjuk, amit Orbán Viktor is hangsúlyozott évértékelőjében, hogy „mi valójában gombák vagyunk. Gombák, akiket sötétben tartanak és trágyával etetnek. (…) “mi, akik ráadásul vidékiek és falusiak is vagyunk, [én például Hajdúszoboszlón nőttem fel – a szerző] egy keresztrejtvényt sem tudunk megfejteni és a baloldal szerint reggel tízkor már részegek vagyunk”. S “mivel fideszesek vagyunk, aberráltnak is kell lennünk.”

Ezek után nem csoda, hogy lemaradt a keresztnevem a támogatást kérő levél megszólításából, mint csótányról az ellenszer, ami – lássuk be – Márki-Zay Pétertől már akár dicséret is lehet. Hiszen voltaképpen azt is írhatta volna, hogy adj pénzt te trágyaevő gomba. Ha nem adsz, akkor az az egy út, ami van, nem felfelé, hanem lefelé vezet! Ami voltaképpen nem is lenne baj, mert ahogy szintén a kormányfő mondta, lehet, hogy ez egy új politikai stratégia: “Vérig sérteni az embereket, gúnyolódni a fogyatékkal élőkön, belegyalogolni a vidékiekbe, fenyegetni a nyugdíjasokat és lenézni a nőket. Emberemlékezet óta nem beszéltek így a magyarokkal. Az ember nem hisz a fülének.” Vérig sértett emberekkel pedig nehéz felfelé menni. Ám még ennél is nehezebb elérni azt, hogy a menet élére állítsák a sértegetőt.

Az pedig már szinte természetes, hogy nemcsak a választókat trágyázza nagy okosan, akiktől ugye a felhatalmazást jelentő szavazatokat reméli a nagyra törő gyurcsányista polgármester, hanem a kormányfőt is, amivel duplám magára haragítja a választók elsöprő többségét. Azt az embert, aki csak jót tett velük és az országgal. Márki-Zay szerint ugyanis Orbán évértékelőjében az volt a jó, hogy miniszterelnökként ez volt az utolsó. Szerinte. Az pedig külön csemege, hogy a Kapitány zavaros képekben, üres szónoklatban, szóvirágokban beszél, miközben a választók tisztában vannak vele, hogy 12 éve Orbán minden szava mögött aranyfedezet van, miközben Márki-Zay valóban zavaros kijelentései már az őt támogató baloldali pártok is risztónak tartják. Nem véletlenül jelentette ki Gyurcsány Ferenc, hogy készen állnak a visszatérésre, ami már minden bizonnyal nem Márki-Zay vezetésével történne, hanem akit a baloldal legtöbb mandátumot szerző pártjai arra alkalmasnak tartanak.

Számunkra viszont az cél, hogy a baloldal, mint a nemzet része maradjon csak balsorsként a Himnuszban, és még véletlenül se próbálják magukat a jobb sors letéteményeseiként feltüntetni. Meg lehet ugyan próbálni, de nyilván senki sem hiszi el nekik.

Ha ugyanis Gyurcsány vagy Bajnai, ha visszatérnek, vissza is visznek bennünket oda – Orbán szerint is –: „ahol már jártunk és ahová egy porcikánk se kívánkozik” vissza.

Önök szerint küldök támogatást a Márki-Zay nevű megválasztott sértegetőnek?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére