Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay egészségügyisének továbbra is a hatalom a fontos, nem az életmentés

Horváth K. József

2021.12.16. 16:00

Ha az ember meglátja Komáromi Zoltánt, a DK egészségpolitikusát a tévében, azonnal kitör rajta a frász.

 

Ő volt az – egyébként civilben háziorvos –, aki a járványban pártjával együtt mindent elkövetett, hogy az emberekben bizalmatlanságot keltsen a keleti vakcinákkal szemben, ergo aktívan részt vett abban, hogy minél többen távol tartsák magukat az oltástól. Tegyék kockára az életüket. Emlékeznek, ő volt az az ember, aki a tévénézők szeme láttára vitába szállt az oltás mellett kiálló műsorvezetővel, jelezve: vitatkozik azzal, hogy a vakcina jobb lenne, mint a vírus. Az ember hátán ezt még újból felidézve is feláll a szőr. Most, hogy Márki-Zay Péter kampánystábjának egészségügyi korifeusa is lett, változatlanul a kormány és az oltás ellen hergelő mentalitása szükségszerűen elő lett léptetve. Következetesen kelti továbbra is az emberekben a bizalmatlanságot, szítja a feszültséget, így veszélyeztetve életeket, ahogy tette ma reggel az ATV-ben.

Ha kamera elé kerül, mindig sötét politikai szándéka vezérli: vesszen a kormány. Azt sem bánja, ha a konfliktusokra kihegyezett nyilatkozatai következtében még mindig sokan nem veszik föl az oltást, függetlenül attól, hogy önveszélyes magatartásuk a Komáromi-félék csapatához tartozók nyilatkozatainak is nagyban köszönhetők.

Valahogy így juthatunk el odáig, hogy aki Komáromit hallgatja, az a szövegéből mindig ki tudja csemegézni, hogy miért ne oltassa be magát. Hogy miért szidja a kormányt. Miért savazza Orbán Viktort.

Ma például azzal bosszantotta a nézőket:

1. Nem tudok róla, hogy bármely önkormányzat vagy ügyeletet szervező cég megerősített ügyeletet tartana az ünnepekben. Bár én erre most elég indokot látok, mert olyan mértékben nőtt a betegek száma.

2. Ha nem tesztelnek az ünnepekben, akkor megint csak följebb fog menni [a fertőzöttek száma], mert a kontaktokat ki kéne szedni a mindennapi életből.

3. Nincs elegendő teszt. 70-75 ezret kellene egy ilyen ütem mellett tesztelni.

Nem sikerül rávenni a járványügyi szakembereket, a tiszti főorvost, hogy ezt vegye komolyan.

4. Ha sok omikronos beteg lesz, megint egy olyan terhelést kapnak, amiből az fog kiderülni, hogy nem marad elég szakember egy-egy betegre. Ez egy veszélyforrás.

Ez az ügyeskedő tanítványok logikája.

Most tegyük hozzá Orbán Viktor egészségvédelemmel összefüggő legutóbbi gondolatait: „Szeretném megerősíteni, hogy csak az oltás segít, akkor tudjuk a következő hullámok ívét laposítani, a következő hullám fertőzéseinek a számát csökkenteni, és ezt a mostani hullámot is minél hamarabb eljuttatni a végpontjához, hogyha beoltatjuk magunkat. Nincsen más orvosság, csak az oltás. Ha nem vagyunk beoltva, kis karácsonyunk lesz, ha be vagyunk oltva, nagy karácsonyunk lesz.”

Így is lehet beszélni az oltásról, amely mindenki számára korlátlan mennyiségben és minőségben, előzetes regisztráció nélkül rendelkezésre áll. Hiába teremt elő a kormány minden feltételt, ha az oltásellenesek egója túlterjeszkedik a józan ész határain.

A magát büszke oltásellenesnek valló Delhusa Gjont súlyos betegsége rá tudta kényszeríteni, hogy belássa hibáját. Ma már szerencsére jól van. Kóbor Jánosnak sajnos ez az esély nem adatott meg.

Ha nem fertőznék a lelkeket a gyurcsányista, Márki-Zay- és Komáromi-féle alakok, akkor bizonyosan rövidebb lenne az oltatlanok listája. Védettebb lenne az egész társadalom. A megmenthető, de mégis elvesztett életek lelkével egyszer a baloldalnak is el kell számolnia.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére